Raluca Badulescu devine dependenta de interventii estetice? Si-a taiat stomacul, si-a pus silicoane, iar acum si-a facut asta, in direct! Adelina a fost la un pas de lesin

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Adelina Pestritu nu a suportat sa se uite la interventiile suferite de Raluca Badulescu in direct.

Blonda are de gand sa se tuneze din cap pana in picioare. A slabit aproape 70 de kilograme, si-a pus silicoane, iar acum si-a propus sa scape de riduri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Acum am 54 de kilograme, de la 121.

Acum sunt fericita. De-aici incolo totul este in mainile domnului doctor. Dl doctor se ocupa de mine ca sa imi redea tineretea. Am 41 de ani, la o anumita varsta mai e nevoie de mici interventii. Sunt foarte fericita. Sunt vesela. O sa mai am si alte interventii. 750 de ml implantul, deci 1,5 l au sanii mei. Dl doctor este minunea din viata mea. Mi-a propus sa ca o sa fiu perfecta si la 60-70 de ani.
Nu vreau sa spun ca asa sunt eu de la natura, nu am de ce sa ma ascund", a spus Raluca Badulescu la WOWbiz. Vezi materialul video pe wowbiz.ro!