Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele" Iată ce a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi, despre Florin!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 iun 2022, 14:45
video Foto(4)

Raluca Bădulescu a făcut cele mai sincere mărturisiri despre soțul ei, Florin și despre despărțirea lor!

În urmă cu aproape două săptămâni, Raluca Bădulescu a anunțat că ea și soțul ei, Florin, au decis de comun acord să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie. Vestea despărțirii lor a picat că un trăsnet în lumea mondenă deoarece numanui nu i-a venit să creadă deoarece cei doi soți păreau extrem de fericiți în toate aparițiile lor publice și formau un cuplu frumos și reușit.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele"

Invitată în emisiunea “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive, fashion icon-ul, Raluca Bădulescu, care își surprinde fanii în prmanenta cu aparițiile sale, a făcut declarații în premieră atât din culisele vieții sale de familie, cât și despre divorțul de soțul ei, anunțat recent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Bădulescu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie! „Am decis să mergem pe drumuri separate" Iată primele declarații la TV ale vedetei despre despărțire!

"Sunt foarte bună prietenă cu soțul meu. Ne suntem alături pe viață. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, om vedea ce o mai fi, dar oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin(...) Am fost împreună 15 ani. E o viață de om, sunt atâția ani superbi, în care nu pot să spun despre el decât că e Dumnezeu pe Pământ.

Îl ador!
Florin, te iubesc cel mai mult de pe lumea asta.(...) Îl iubesc că pe ochii din cap, dar și el pe mine. Este o situație grea, complicată.", a spus Raluca Bădulescu.

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.