Raluca Badulescu face teoria perucilor: "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!" Avangardista ca intotdeauna, aceasta a facut marturisiri incendiare despre propriul ei stil! Iata ce a spus juratul de la "Bravo, ai stil!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Aceasta a dezvaluit cum si-a conturat stilul de-a lungul timpului si la ce provocari nu a spus niciodata nu

Juratul "Bravo, ai stil!" a dezvaluit ca in gala din aceasta duminica, concurentele au pregatit un show incendiar, in care vor purta cele mai extravagante tinute, deoarece tema va fi "Avangarde". Spectacolul va fi completat de momentele artistice sustinute de Andreea Banica, invitata speciala a editiei.

Provocata de Gabriela Cristea, Raluca Badulescu a marturisit ca si ea si colegii sai vor purta tinute avangardiste si vor avea niste aparitii spectaculoase.

Juratul a dezvaluit ca va purta o peruca de culoare neagra, fiind o adepta perucilor, pe acer nu ezita sa le poarte atunci cand considera ca o avantajeaza.

"Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Noua femeilor ne plac schimbarile, nu putem sa ne vopsim sau sa ne tundem ori de cate ori ne este la indemana, asa ca o peruca, eu zic ca este binevenita! Eu recomand perucile, cand avem un moment in care ne simtitm mai putin bine, sau cand avem un moment de nebunie, trantim o peruca, ne simtim bine doua trei zile si asta

este! Eu port peruci, mi-au placut dintotdeauna, nu fac un secret din asta, nu am avut niciodata parul des, imi plac schimbarile dese!"
, a spus Raluca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a spus ca are o colectie impresionanta de peruci, pe care le foloseste

cu drag ori de cate ori simte nevoia sa faca o schimbare pentru anumite evenimente. Raluca a marturisit ca nu si-a mai tuns parul de aproape sapte ani, deoarece ii place sa aiba parul lung. Juratul "Bravo, ai stil!" a recunoscut ca Razvan Ciobanu este foarte exigent chiar si cu juratii, insa tocmai acest lucru da farmec emisiunii, deorece afirmatiile contradictorii ale juratilor sunt sarea si piperul show-ului.

Nu ratati duminica, 25 septembrie, incepand cu ora 20:00, o noua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D, cea care va aduce cu sine o noua eliminare

din concurs.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.