Raluca Badulescu fata in fata cu stilistul care se ocupa de stralucirea ei! Catalin de la Berlin este "vinovat" de tinutele divei de la "Bravo, ai stil"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2017, 13:42

Raluca Badulescu si stilistul sau sunt ca soarecele si pisica, insa se iubesc de nu mai pot, asa cum declara chiar ei. El face concesii pentru bucuria ei, insa sustine ca este foarte pretentioasa si uneori chiar "mincinoasa".

Catalin de la Berlin si Raluca Badulescu au negociat la sange tinuta pe care diva urmeaza sa o poarte la urmatoarea emisiune. Catalin recunoaste ca este dificil sa lucrezi cu Raluca, ca uneori stabilesc tinuta, accesoriile si machiajul, insa Raluca nu tine cont in totalitate de sfaturile sale. In mai minte si da vina pe lumini, daca rujul nu are nuanta pe care el a recomandat-o pentru tinuta respectiva.

 
"Am invatat atat de multe lucruri de la el. Tot timpul face asa, negociem tinutele. Viseaza moda, respira moda, traieste moda. Te ador, Catalin. In materie de fashion este numarul unu. Uneori sunt neascultatoare, dar doar pentru ca asa sunt eu, un copil razgaiat", a declarat Raluca Badulescu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.









 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.