Raluca Badulescu in ipostaze inedite la sala de fitness! Iata cum s-a simtit aceasta in compania celui mai sexy antrenor, faimos in America

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Dupa ce a slabit foarte mult, ajungand la o silueta de invidiat, Raluca Badulescu s-a hotarat sa mearga la sala de fitness pentru a-si tonifia musculatura.

Desi nu se vedea facand antrenamente la sala, vedeta s-a lasat convinsa de prietenii sai si a acceptat provocarea de a intra intr-o sala veritabila de fitness, avandu-l drept antrenor pe Valeriu Gutu, unul dintre cei mai buni din lume.

“Daca fac ce-mi spui, o sa arata si eu asa ca tine? E greu! Ma doare spatele! Am ramas in pozitia asta! Ridica-ma de aici!”, i-a

spus Raluca instructorului.

Acesta a marturisit ca se afla pentru prima data in viata la sala de fitness, insa a promis ca va face eforturi sa mai ajunga pentru a-si modela corpul. In ciuda faptului ca s-a declarat paralela cu sportul, Raluca a acceptat sa urmeze sfaturile antrenorului sau si a executat miscari din ce in ce mai complicate. Iata cum a reactionat vedeta atunci cand instructorul ei i-a facut o demonstratie de exercitii dificile:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?