Raluca Bădulescu, în Maldive cu Florin Salam: ”Mie îmi place bogăția! Îl iubesc pe Florin, să știi!”

Autor: Madalina Maftei

Raluca Bădulescu, în Maldive cu Florin Salam

Sursa: Captură YouTube

Raluca Bădulescu, invitată în cadrul emisiunii online ”Zig Zag”, a fost spusă la un test fulger. Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a dezvăluit că vrea să meargă în Maldive cu Florin Salam.

Raluca Bădulescu a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul emisiunii ”Ziga Zag”, de pe canalul de YouTube theXclusive. Supusă la un test fulger de către George Tănase, jurata de la ”Bravo, ai stil!” a dat un răspuns care a pus lumea pe jar. Cu cine ar vrea Raluca Bădulescu să meargă în Maldive?

Raluca Bădulescu vrea să meargă cu Florin Salam în Maldive

Raluca Bădulescu este invitata din această săptămână a emisiunii online ”Zig Zag”, moderată George Tănase, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive.

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a fost supusă unui test de zilele mari, aceasta a avut ocazia să aleagă o celebritate cu care să-și petreacă o săptămână în Maldive. Printre numele cu rezonanță s-au numărat și Dan Bălan, Maurice Munteanu, Elvis Presley, Ilinca Vandici și Florin Salam.

Citeste si: Exclusiv! Raluca Badulescu a împlinit 48 de ani! Cum se simte Regina Regească: "Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericită"

Vedeta a dezvăluit că nu poate refuza o vacanță exotică cu artistul ei preferat Florin Salam, despre care spune că îl iubește, ba mai mult decât atât, a dezvăluit că o leagă o prietenie frumoasă de Roxana Dobre, soția artistului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În final, Raluca Bădulescu a dezvăluit că vrea să meargă cu Ilinca Vandici, cea care îi este și colegă pe platourile de filmare de la ”Bravo, ai stil!”.

„Mie îmi place bogăția. Îl iubesc pe Florin, să știi. O pup e Roxana, pe soția lui. Suntem foarte bune prietene. Ce frumos ar fi, nu mai vocea lui...frumoasă. Dacă mi-ar cânta așa m-aș...pe mine, direct...Am fost cu ăla și acum pot să mă duc cu următorul... Ilinca, pe viață. Mamă, ce aș face cu regina mea. La toată lumea renunț pentru Ilinca. Ilinca este iubirea mea, sufletul meu, sora mea, dragostea mea, o ador.

Tu îți dai seama că nici un an nu ar fi suficient cu Ilinca ”, a spus Raluca Bădulescu.

Interviul întreg cu Raluca Bădulescu îl puteți viziona integral în clipul de mai jos.

Citeste si: ''Te-ai îmbătat până te-ai făcut de râs?'' Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre unul dintre cele mai rușinoase momente din viața ei: ”Tu șmecheră, ai făcut, ai dres”