Raluca Badulescu poarta incaltamintea preferata a lui Jennifer Lopez! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Una dintre cele mai spumoase prezente feminine din showbizul romanesc este nimeni alta decat…Ralucaaa Badulescu!

 Prima data i-am observat pantalonii cu imprimeu primavaratic. Crengutele, frunzulitele, crinii, si papagalii mai mai ca prindeau viata! Creatia apartine Laurei Olteanu si costa in jur de 250 de euro.

Tricoul a fost unul basic, alb, care se mula binee pe bust. Pretul lui?! 30 de euro. Jacheta a dat un aer extrem de cool tinutei. A fost creata de Karl Lagerfeld, designerul preferat de mai toate divele de la Hollywood.
Pretul jachetei… 250 de euro!

Semn ca prefera numai brand-urile mari, Raluca a incaltat cea mai tare pereche de adidasi albi, cu platforma! Jennifer Lopez de cateva saptamani bune nu se mai dezlipeste de acelasi model, ce apartine brandu-ului Giuseppe Zanotti si costa 1000 de euro!

Sa trecem acum la artileria grea cu care ne-a cucerit Raluca: bijuteriile opulente! Am numarat 3 bratari rotunde si maari de aur galben, plus 3 lanturi cu pandative inscriptionate cu mesaje VIZIBILE, plus doua inele late, purtate inedit pe degetul mic si cel mijlociu, plus multe bratari subtiri cu pandantive simbolice,
precum hamsa – cea mai cunoscuta amuleta din istoria civilizatiilor. Totusi cireasa de pe tort a reprezentat-o inelul incolacit ca un sarpe, care era incrustat cu multe pietre sclipitoare. Facem un prim total al bijuteriilor si estimam ca la un loc tot aurul de pe Raluca a costat-o in jur de 3000 de euro!

Trecem acum la adunarea completa si avem asa: pantalonii inflorati de 250 de euro, plus tricoul de 30 de euro si jacheta Karl Lagerfeld de 250 de euro, adunate cu incaltamintea de 1000 de euro si mega bijuteriile de 3000 de euro totalizeaza….4530
de euro!!! Wooow!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.