Raluca Badulescu, prima reactie dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit! Iata ce mesaj a transmis vedeta pe o retea de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Raluca Badulescu este inca socata de tragica disparitie a bunului ei prieten, Razvan Ciobanu.

Celebrul creator de moda, Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata in urma unui accident rutier grav.

Se pare ca designer-ul nu a adaptat viteza, a pierdut controlul masinii si a iesit in decor, unde s-a izbit cu autoturismul de mai multi copaci. Din primele cercetari reiese ca Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, greseala care i-a fost fatala.

Citeste si: Prima reactie a Iulianei Doroftei, dupa aflarea teribilei vesti despre moartea designerului Razvan Ciobanu, pe care il intalnise de curand la un eveniment monden: "Nu am cuvinte, nu pot sa cred, inca nu pot sa imi revin!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tragica veste despre moartea lui Razvan Ciobanu a picat ca un trasnet asupra vedetelor autohtone.
Socata de disparitia fulgeratoare a bunului ei prieten, Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si-a exprimat regretul prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de socializare:


"The way we are... pentru ca suntem si vom fi mereu o singura ❤️ Razvan Ciobanu!
Drum lin catre lumina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace dragul nostru iubit prieten!", a scris Raluca Badulescu.

Citeste si: Teo Trandafir, "un ultim salut" pentru Razvan Ciobanu! Iata ce mesaj a transmis vedeta, la scurt timp dupa aflarea cumplitei vesti despre moartea bunului ei prieten!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.