Raluca Bădulescu, secretul siluetei de invidiat: „Știu că fac excese”. Vedeta face mărturisiri inedite

Autor: Diana Ghita

Secretul din spatele corpului de invidiat al Ralucăi Bădulescu

Sursa: wowbiz.ro

Jurata de la ,,Bravo, ai stil!" a dezvăluit modalitatea prin care reușește să nu se îngrașe. Raluca a spus că nu a dat greș niciodată cu acest truc.

Raluca Bădulescu este o celebră vedetă din România, foarte apreciată în rândul publicului.

Citește și: Reacția incredibilă a Ralucăi Bădulescu când a văzut cum s-a prezentat o concurentă Bravo, ai stil: ”E creepy rău”

Secretul siluetei de invidiat a Ralucăi Bădulescu

Multe doamne sunt curioase vizavi de metodele prin care vedeta reușește să își mențină talia de viespe.

În acest sens, Raluca și-a dezvăluit secretul.

Fiind una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc, Raluca Bădulescu se bucură de o vastă comunitate de fani. O parte dintre aceștia s-au întrebat care este secretul din spatele siluetei perfecte a vedetei.

Jurata de la emisiunea ,,Bravo, ai stil!'' le-a transmis oamenilor faptul că ea se limitează la mese reduse în cantitate.

„Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici. Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi.”, a spus Raluca Bădulescu, conform ciao.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: EXCLUSIV! Locul de suflet în care Raluca Bădulescu revine de fiecare dată: „Le am pregătite pe toate deja”. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a ales o destinație plină de petreceri

Raluca Bădulescu face mărturisiri inedite

De asemenea, vedeta a mai scos în evidență faptul că nu trece nicio zi fără să vadă câte kilograme are, pentru a-și ține sub control greutatea.

Aceasta s-a cântărit chiar și înainte de a se prezenta la premiera serialului turcesc „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D.

„Sunt o paranoică atunci când vine vorba de cântar. Da și astăzi, înainte să plec să vin la lansarea serialului „Secrete de familie”. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult.

Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă.

Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi!  Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate.”,  a adăugat Raluca Bădulescu, potrivit sursei citate.

Citește și: EXCLUSIV! Ce nu lipsește niciodată din garderoba Ralucăi Bădulescu: „Este ca un mini geamantan”. Jurata „Bravo, ai stil!” nu renunță la ele sub nicio formă