Raluca Badulescu si-a luat rochia de mireasa cusuta cu fir de aur! Jurata de la "Bravo, ai stil!" a facut o vizita fulger la atelierul de creatie al lui Catalin Botezatu! Iata ce alte modele de tinute a mai probat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Numai maine nu-i poimaine! Asta pare sa-si fi spus Raluca Badulescu ieri, cu 9 zile inaintea mega petrecerii sale de nunta, unde sunt asteptati 450 de invitati.

Pregatirile au ajuns aproape la final, in afara rochiei de mireasa toate detaliile fiind deja rezolvate si bifate de pe lista lucrurilor pe care mirii le aveau de facut inainte de ziua cea mare. Cea mai frumoasa din viata lor de cuplu!

Asa se face ca ieri Raluca Badulescu a mers intr-o vizita fulger la atelierul de creatie al designerului Catalin Botezatu, la proba finala a rochiei sale de mireasa.

Creata pe masura faimei si renumelui miresei, rochia pe care o va purta jurata de la Kanal D la petrecerea sa din 4 septembrie este haute couture, lucrata integral manual si, in plus, este realizata din voal natural pe care sunt aplicate cristale Swarovski si paiete in nuante de auriu pana la bronz coniac.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar

asta nu este tot. Catalin Botezatu a conceput pentru buna si vechea sa prietena o tinuta in care s-a intrecut pe sine, pentru ca rochita Ralucai Badulescu nu numai ca este unicat, dar cantareste 15 kilograme si va avea o trena imensa de 8 metri.

Aflati mai multe detalii pe wowbiz.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.