Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, idei de ținute la prețuri accesibile. Cum să te îmbraci vara asta cu stil și cu bani puțini, la Dimineața cu noi, 13 iulie 2022

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 apr 2023, 02:20

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, idei de ținute la prețuri accesibile

Sursa: Captură YouTube

Astăzi, la Dimineața cu noi, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au venit cu câteva idei de ținute pentru această vară, pentru care nu trebuie să scoateți sume exorbitante din buzunar.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, critici de modă, le-au prezentat telespectatorilor câteva idei de ținute cu stil la prețuri accesibile. Aceștia sunt de părere că te poți îmbrăca frumos și cu bani puțini. 

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, ținute cu stil la prețuri accesibile

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au prezentat în cadrul matinalului Dimineața cu noi câteva idei de ținute pe care oricine și le poate permite, însă un detaliu pe care Maurice a ținut să-l marcheze, după ce a primit nenumărate mesaje pe această temă, este cum să te

îmbraci dacă silueta nu îi permite să porți orice.

”Un mesaj care tot revine este acela care se referă la siluetele mai puțin prietenoase, să spunem, cu ideea unui abdomen perfect. Din punctul meu de vedere, nu sunt chestiuni care să ridice probleme, dar înțeleg și problemele cetățenelor care spun: băi, am bustul prea mare sau abdomenul prea nu știu cum”, a

spus Maurice Munteanu la Dimineața cu noi.

Citeste si: La mulți ani, Anays! Bursucu, mesaj emoționant pentru fiica sa, astăzi la Dimineața cu noi! „Prințesa lui tati” Îndrăgitul prezentator i-a transmis si iubitei lui, câteva cuvinte frumoase cu ocazia aniversării fetiței lor!

Criticul de modă a venit cu câteva idei de rochii pentru femeile care își pun problema că nu au o siluetă perfectă și nu pot purta orice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Este vorba de această talie marcată, care nu este foarte marcată...ea este suficient de marcată încât să acopere, cât să ascundă problema acestui abdomen sau a bustului”, a mai spus Maurice.

Raluca Bădulescu a spulberat mitul despre faptul că femeile cu bust mare nu ar trebui să poarte imprimeu.

”Imprimeul fură ochiul, să evităm imprimeurile pe orizontală. Când bustul este mai voluminos deschidem nasturii”, a spus Raluca Bădulescu.

Citeste si: Motivul pentru care Raluca Bădulescu pleacă an de an în Ibiza: "Sunt 18 ani de când mergem acolo!"

Vara asta accesoriile sunt la putere

Raluca Bădulescu a mai dezvăluit ce accesoriile nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei în această vară.

”Neapărat vara asta ne trebuie o geantă de rafie, o pereche de saboți, cu toate astea, și Maurice știe, orice ținută are nevoie de un punct de strălucire. În acest caz, acestei ținute i s-ar asorta acești cercei”, a spus Raluca Bădulescu.