Raluca Bădulescu, siluetă de invidiat sau de criticat? Vedeta a ajuns să aibă doar 47 de kilograme! „Sunt fericită așa! Mănânc, dar am grijă să nu mă îngraș!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 nov 2022, 01:07

Invitată în platoul Teo Show, renumită Raluca Bădulescu a mărturisit cum se simte în pielea ei, în prezent, când a ajuns să cântărească doar 47 de kilograme!

Invitată de curând în platoul emisiunii Teo Show, Raluca Bădulescu a vorbit deschis și cu aceeași nonșalanță ce a consacrat-o despre faptul că a slăbit foarte mult în ultima perioadă, ajungând la 47 de kilograme.

Raluca Bădulescu, silueta de invidiat sau de criticat? Vedetă a ajuns să aibă doar 47 de kilograme

Întrebată cum au perceput oamenii din mediul online faptul că a reușit să slăbească atât de mult, Raluca Bădulescu a mărturisit că părerile sunt împărțite, însă comentariile răutăcioase lansate la adresa ei nu o deranjează.

„Părerile sunt împărțite, pentru că am văzut comentarii pro, comentarii contra! În general, în viață, nu poți să fii pe placul tuturor și nu poți să mulțumești pe toată lumea”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a trecut prinț-o transformare uriașă din punct de vedere fizic. Cu multă ambiție și determinare, vedetă a reușit să învingă lupta cu kilogramele în plus în urmă cu mulți ani, iar în prezent nu numai că își menține silueta, ci este din ce în ce mai slabă.

Motiv pentru care unii internauți au început să o critice pe rețelele de socializare, pentru faptul că a slăbit exagerat de mult.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Apreciez curajul de a poză/filma, dar atenție! Părere pertinentă: rezolvați problema cu greutatea, este mult sub ce ar trebui! Luați măsuri; Ai trecut de la o extremă la altă! Ești frumoasă, dar mult prea slabă; Mult prea slabă devii! Regino, te ador, dar pari anorexică de acum! Treci probabil prin momente mai aiurea dar pune ceva înapoi pe

ține, măcar 5 kilograme!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Raluca Bădulescu a mărturisit în platoul emisiunii Teo Show, faptul că de un an și jumătate se menține la greutatea de 47 de kilograme și se simte foarte bine în pielea ei, deoarece și-a îndeplinit marele vis de a slabi.

„Eu mănânc! Mă străduiesc, sunt atentă! Deși mănânc dulciuri, pentru că dulciurile sunt cea mai mare pasiune a vieții mele! Mă străduiesc să mă țin sub 1000 de calorii pe zi! Eu sunt fericită! Mai mult

de atât nu am cum, pentru că la 47-48 de kilograme sunt de un an și jumătate deja! Eu mă străduiesc că să fiu așa! Ideea e că eu sunt fericită! Mi-am îndeplinit un vis în viață! De sănătoasă eu sunt foarte sănătoasă! O dată pe an analizele sunt obligatorii! Eu le fac la șase luni! Sunt perfect sănătoasă! Analizele sunt excepționale! Am energie mai mult decât oricând! Sunt foarte, foarte bine! Iar felul în care arăt, eu mă bucur, mă plac! Dacă nu place tuturor...
ce să zic?”,
a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Raluca Bădulescu iubitului ei de ziua lui! Cum și-a sărbătorit Rareș onomastica alături de celebrul jurat de la Bravo, ai stil!

Citește și: Exclusiv! Raluca Badulescu a împlinit 48 de ani! Cum se simte Regina Regească: "Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericită"

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.