Raluca Badulescu spune tot despre nunta secreta! “In noaptea nuntii am dormit lemn!" Afla de ce a decis jurata de la “Bravo, ai stil!” sa mearga la altar fara sa sufle o vorba inainte!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Weekendul care a trecut, Raluca Badulescu s-a cununat religios.

Publicata in exclusivitate de WOWbiz.ro, stirea care anunta vestea nuntii Ralucai Badulescu a starnit mare valva si a luat prin surprindere pe toata lumea. Uluiti au fost mai ales prietenii mirilor, cei care primisera invitatii si stiau ca evenimentul urma sa aiba loc pe 4 septembrie, nu pe 21 august.


“Luni, a doua zi dupa nunta, am primit sute de telefoane. Prietenii nostri credeau ca au ratat petrecerea, masa si dansul.
Se uitau la invitatii si nu intelegeau nimic. Credeau ca s-au incurcat in date. I-am asigurat ca distractia va avea loc in ziua si in locul stabilit, unde abia astept sa petrecem in stil mare. Adevarul este ca noi am dorit o ceremonie restransa, intima si unde sa fie prezenti alaturi de noi doar nasii si cavalerul si domnisoara de onoare. Toate momentele importante din viata noastra s-au desfasurat asa.
La cununia noastra civila, eveniment care a avut loc in urma cu 9 ani, am fost noi doi si 3 martori. La logodna noastra de acum 2 ani s-a intamplat tot asa, am fost noi si nasii si ne-am facut selfie cu telefonul. Acum, la cununia religioasa, noi, nasii, cavalerul si domnisoara de onoare”, a declarat pentru WOWbiz.ro Raluca Badulescu.


Nici data de 21 august, cand au avut loc ceremonia si juramintele mirilor facute la altar, nu a fost aleasa intamplator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


“21 august este ziua in care s-au cununat si nasii nostri, in urma cu 5 ani.
De acum inainte vom avea aniversarea in aceeasi zi. Ei s-au ocupat si de pregatiri. Eu am purtat o rochie de la Marie Ollie, buchetul meu si al nasei, dar si lumanarile de cununie au fost realizate de Purple Flowers, iar dupa biserica am plecat la Bontone, unde am degustat meniul de nunta. In noaptea nuntii mele am dormit lemn, asta am facut. A doua zi, atat eu, cat si Florin (n.r:
afaceristul Florin Stamin, sotul vedetei de la Kanal D) aveam o perioada incarcata. Florin redeschidea restaurantul nostru, iar eu, a doua zi, aveam filmari la “Bravo, ai stil!” si trebuia sa fiu odihnita. O sa aveam timp sa petrecem, si inca in stil mare, pe 4 septembrie”, ne-a declarat Raluca Badulescu. (sursa wowbiz.ro)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.