Raluca Badulescu, teribil de sexy la filmarile pentru „Bravo, ai stil!” Incepand cu 22 august, Kanal D va asteapta cu un show electrizant de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00!

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

La filmarile pentru prima editie „Bravo, ai stil!”, Raluca Badulescu, unul dintre cei trei jurati ai show-ului, a lasat pe toata lumea cu gura cascata!

Vedeta si-a facut aparitia intr-o rochie foarte scurta, care ii lasa la vedere in totalitate picioarele bine tonifiate.

"Nu am avut niciodata complexe, dar acum, ca am slabit, pot sa spun ca imi place sa ma arat! Am ales pentru prima editie a emisiunii o rochie simpla neagra, corapi negri plasa. Accesoriul cel mai de pret este zambetul meu sincer, pus in valoare de un ruj roshu aprins! Si inca ceva: am ales sa port colier, cercei si bratari Versace!”,

a spus vedeta.

Raluca Badulescu a defilat ca un fotomodel profesionist si si-a luat in stapanire scaunul de membru al juriului „Bravo, ai stil!” cu bucurie. "Sunt foarte fericita sa ma aflu aici, platoul arata senzational! Am vazut fetele asteptand in culise sa intre, e o atmosfera incinsa aici J. Abia astept reactiile telespectatorilor, din 22 august!”, a spus vedeta.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” va fi difuzata incepand din 22 august, de luni pana vineri de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sursa:
WOWbiz.ro

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.