Raluca Badulescu vrea un nou tatuaj. “O sa fie un tatuaj tribut Freddie Mercury”

Autor: Bogdan Mihai Autor: Simona Alexa
Actualizat: 27 apr 2018, 18:19

Raluca Budulescu se declara mare fan Freddie Mercury, motiv pentru care vrea sa-si deseneze idolul pe corp, intr-un tatuaj colorat si de dimensiuni destul de mari.

Jurata de la “Bravo, ai stil! All Stars” este fan declarat Freddie Mercury si trupa Queen. Dupa trei decenii in care a colectionat albumele trupei, tricouri, postere si alte articole care ii amintesc de idolul ei, Freddie Mercury, Raluca Badulescu vrea sa-i aduca solistului de la Queen un tribut si sa-si deseneze pe corp un tatuaj care sa-l reprezinte pe acesta. 

“Tatuajul meu de pe mana stanga “Killer Queen” are o semnificatie aparte.

"Killer Queen” nu este despre mine, este despre cantecul trupei Queen. Freddy Mercury este efectiv una din iubirile vietii mele. Il iubesc! E artistul meu preferat din toate timpurile. Am casete, albume, poze, postere cu el pastrate din liceu si nu trece o zi in care sa nu-i ascult macar o piesa. Il ador! Imi place la nebunie, el si trupa Queen. Le stiu toate cantecele, iar Killer Queen e piesa mea preferata. 

Acum insa, vrea sa-i aduc un tribut lui Freddie, un omagiu si sa-mi fac un tatuaj cu el. O sa fie ceva mult mare mari si mai colorat. O sa fie cu mult galben, costumul sau galben pe care el l-a purtat in timpul concertului sau sustinut pe Stadionul Wembley. E regele meu, merita!”, a declarat Raluca Badulescu!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.