Raluca de la Bambi, petrecere surpriza de ziua ei! Gabi Badalau a uimit-o pe blondina cu un cadou superb VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:38

Sora, prietenii si familia Ralucai de la Bambi au pus la cale o petrecere pentru blonda care peste doua zile isi va sarbatori ziua de nume.

 Raluca de la Bambi a avut parte de o surpriza inedita din partea familiei si a prietenilor. Sora sa, Denisa, a pus la cale o petrecere intr-un restaurant luxos d ela etajul 15 al unei cladiri.

Blonda nu stia ce i se pregateste asa ca a atunci cand a ajuns la restaurant si prietenii si familia erau langa ea, a inceput sa planga de fericire si emotie.

Raluca a dezvaluit ca este foarte bucuroasa ca isi are langa ea cei mai buni prieteni si a tinut sa lamureasca si presupusa relatie dintre ea si Gabi Badalau: "Gabi
imi este un foarte bun prieten si il privesc ca pe un frate, nu poate fi nimic intre noi, cat despre Razvan, nu vreau sa mai vorbesc, m-a dezamagit foarte tare si nu vreau sa ii raspund la telefon daca ma suna de ziua mea."

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.