Raluca de la “Puterea dragostei”, bantuita de trecut! “Ai avortat dupa ce te-ai despartit de Adrian?” Cine i-a pus dureroasa intrebare

Autor: Raluca Vitu

Raluca si Adrian au format, in urma cu multe saptamani, un cuplu destul de controversat in casa “Puterea dragostei”.

Cei doi s-au simtit din primele clipe atrasi unul de celalalt si nu a durat mult pana cand au decis sa isi impartaseasca sentimentele si sa se cupleze. Cu toate acestea, pe cat de repede s-au indragostit, pe atat de iute a luat sfarsit relatia lor, intr-o maniera destul de violenta.

Citeste si: Raluca de la "Puterea dragostei", insarcinata? De ce i s-a facut rau in timpul galei

Certurile aprinse dintre cei doi, marturisirea ca dragostea lor s-a consumat si fizic si vizitele dese la doctor ale Ralucai, la sfarsitul relatiei, i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva ei s-au despartit din cauza ca tanara ar fi ramas insarcinata. Acuzele, din partea fanilor, cum ca ar fi avortat nu au ezitat sa apara. Iar unii dintre cei care urmaresc show-ul matrimonial, difuzat pe Kanal D, sunt si astazi dornici sa afle purul adevar in legatura cu aceasta situatie.

Citeste si: Ce sora SUPERBA are Raluca de la "Puterea dragostei"! E o adevarata bomba sexy! Uite cat de bine arata

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din pacate, lucrurile raman doar sub semnul intrebarii, Raluca refuzand sa comenteze acuzelor in acest sens. Dupa cum se observa si intr-o postare, facuta de Ricardo pe Instagram, in care un fan al emisiunii o ia la rost pe Raluca, punand intrebarea zguduitoare.

Iata postarea: