Raluca, de la "Puterea dragostei", marturisire neasteptata! Iata cui anume ii duce dorul cel mai mult de cand se afla in competitie!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Raluca formeaza, de curand, o relatie cu Ricardo, care a decis sa revina in competitie special pentru ea.

Dupa o relatie zbuciumata cu Adrian, concurentul care a parasit de curand emisiunea, Raluca a decis sa formeze un cuplu cu Ricardo, tanarul care parasise casa "Puterea dragostei" cu ceva vreme in urma, dar care a revenit special pentru ea.
La scurt timp de la inceperea relatiei, Raluca si Ricardo au avut de intampinat primul obstacol, care avea sa zdruncine putin fericirea acestora. Bianca a facut dezvaluiri uluitoare despre o asa-zisa fosta poveste de dragoste dintre Ricardo si Simina, cu cateva luni in urma.

Pentru a trece mai usor peste acest prim impediment in relatia sa cu Ricardo, Raluca a pus la cale un joc, incercand sa creeze impresia ca intre ea si Bogdan ar exista sentimente. Pe de alta parte, Ricardo a inceput sa fie din ce in mai gelos, iar concurentii sa lanseze glume pe acest subiect, in ciuda faptului ca intre cei doi nu exista decat un sentiment de prietenie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Raluca s-a remarcat printr-un spirit pasnic inca de la inceputul competitie si tocmai de aceea a fost din ce in ce mai indragita de catre publicul telespectator, dar si de catre ceilalti concurenti.

Aceasta a legat prietenii cu fetele din "casa iubirii", insa tot ii lipsesc cei dragi de acasa, familia si prietenii. De curand, Raluca a scris pe contul ei de socializare ca ii este foarte dor de cea mai buna prietena a sa, Ioana, care ii este ca o sora.

"Ea este lumina mea! Imi lipsesti atat de mult Ioana! Te iubesc mult!", a scris Raluca.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.