Raluca de la "Puterea dragostei" s-a despărțit de Ricardo și s-a cuplat cu fostul iubit, iar acum a făcut ANUNȚUL! Ce se întâmplă cu relația ei

Autor: A.I.
Actualizat: 15 oct 2019, 12:28

Raluca de la "Puterea dragostei" este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei Oxigen, cel cu care a fost și înainte de a se cupla cu Ricardo.

Raluca a postat pe Instagram un clip video cu cei doi, anunțând că exact așa arată povestea lor de iubire.

"Povestea noastra de dragoste! Sentimente sincere si pure!", a scris Raluca Munte pe contul de Instagram, distribuind clipul cu ea și Oxigen.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

S-a despărțit de Ricardo și s-a împăcat cu Oxigen

"Suntem împreună din iunie, ne e bine. Nu m-am mutat la el, fiecare stă la casa lui și e mai bine așa", declara Raluca Munte despre împăcarea cu Oxigen.

Despărțirea de Ricardo a fost una cu scandal. Ricardo a făcut afirmații legate de trecutul în videochat al Ralucăi și dezvăluiri despre aceasta, iar Raluca l-a amenințat cu tribunalul.

În ultimul timp niciunul nu a mai vorbit despre celălalt. Ricardo s-a întors în țară, iar fanii îl cer din nou la "Puterea dragostei".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Povestea noastra de dragoste! Sentimente sincere si pure! @origentodoran @catadimedia @star_fashion_bia @palariadadarlat Acest film este realizat de @catadimedia!!! The best!

O postare distribuită de 🍒♥️ Munte Raluca 🍒♥️ (@munteraluca) pe

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.