Raluca Dumitru a clacat la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne, surprinsă și ea cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu cele doua concurente

Author: Alice Popescu

Ce au patit Nicoleta Dragne si Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Raluca Dumitru a avut un moment in care nu si-a mai putut controla emotiile la Bravo, ai stil! Celebrities.

În ediția din aceasta seara de la Bravo, ai stil! Celebrities, doua din cele mai bune și vocale concurente trec prin momente mai puțin fericite pe plan personal. Raluca Dumitru izbucnește în plâns în fata juraților, iar Ilinca Vandici este nevoita să îi ofere o mica pauza pentru a-și putea reveni.

Citeste si: Mădălina Pamfile, primele declarații despre întoarcerea la Bravo, ai stil! Celebrities. Anunțul făcut pe Instagram de către fosta concurenta

Raluca Dumitru si Nicoleta Dragne, cu ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities

Prezentatoarea TV chiar a îndemnat-o să iasă la o gura de aer și să se întoarcă atunci când se simte pregătită. Raluca Dumitru nu a vrut să dezvăluie cauzele care au dus la acel moment în care să izbucnească în plâns, însă a confirmat că este vorba de ceva personal.

Maurice Munteanu chiar a încercat să anime atmosfera făcând glume la adresa concurentelor: "Mă nene, Sposub, Raluca Dumitru și Dragne, ba, negre, le văd mama parastasului, mama criminalelor."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicoleta Dragne:"Da, la mine s-a întâmplat ceva în afara emisiunii."

Raluca Dumitru, probleme personale. Concurenta a iesit din platou pentru a se linisti

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, declaratii dureroase despre infectarea cu coronavirus

Raluca Dumitru:"N-are legătură cu emisiunea..." Ilinca Vandici:"Parca ai lacrimi în ochi. Ești bine, Raluca? Ești super afectata, putem să te ajutam cu ceva? Nu vrei să vorbești despre asta, mă gândesc.

Să știi că noi te iubim și telepsectatorii te iubesc. Ai nevoie să iei o gura de aer, apa? Îmi pare foarte rău. Tuturor ni se întâmplă tot felul de lucruri, suntem aici pentru voi."

Maurice Munteanu:"Mai, eu îmi cer scuze, a fost un spirit de gluma...", a adăugat și Maurice Munteanu văzând starea de spirit a Ralucai Dumitru.