Raluca Dumitru a vorbit pe șleau despre adevărata relație dintre ea și Viviana Sposub

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 nov 2022, 01:55

Raluca Dumitru despre adevarata relatie cu Viviana Sposub

Sursa: Instagram

Raluca Dumitru a spus inca de la inceputul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities tot ce gandeste fiind apreciata pentru aceasta atitudine de catre fanii ei.

Raluca Dumitru si Viviana Sposub au avut o intentie de apropiere in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities la un moment dat simtind ca au multe lucruri in comun, insa ambele au dezvaluit ca nu s-a pus problema unei prietenii, ci mai degraba a unei intelegeri amicale si un plan de bataie pentru a ajunge cat mai departe in competitie, asa cum au numit-o chiar ele, un fel de pact sau alianta.

Insa, aceasta alianta la un moment dat s-a rupt, iar ambele concurente au inceput sa se voteze spre eliminare, prima care a facut acest lucru a fost chiar Viviana Sposub care intr-o Gala a votat-o spre eliminare pe Raluca Dumitru spre surprinderea totala a fostei aliate. 

Citeste si: Raluca Dumitru a dat cărțile pe față și a spus exact cine trebuia să câștige Bravo, ai stil! Celebrities

Care este adevarata relatie dintre Raluca Dumitru si Viviana Sposub

Cu toate acestea, ambele au ajuns in Marea Finala si s-au straduit sa aiba un loc cat mai fruntas. Dupa terminarea competitiei, Raluca Dumitru a fost intrebata de catre admiratori care a fost si este relatia ei cu Viviana Sposub, mai ales ca lucrurile nu au mai fost atat de bune intre ele in ultima perioada, cel putin asa au dat de inteles in timpul ultimele editii Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Foarte succinta, Raluca Dumitru a aratat totul printr-un video cu Viviana Sposub avand-o in centru si a postat si un mesaj cu privire la acest subiect: "Aceeasi parere pe care o aveti si voi!" Intrebata ce fel de discutii ar purta cu Viviana Sposub, Raluca Dumitru a dat exemplu melodia "Buna, ce mai zici!"

Citeste si: Ruxi, gest de milioane pentru o pisicuță găsită în suferință pe stradă. Ce a făcut imediat câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Ce spune Raluca Dumitru despreo noua participare la Bravo, ai stil!

Raluca Dumitru a mai dezvaluit ca ar mai participa la Bravo, ai stil! Celebrities, editia All-Stars daca s-ar pune problema si ar lua-o din nou de la capat.

Insa, momentan isi doreste sa se relaxeze dupa 6 luni in care a facut totul pentru aaceasta competitie.