Raluca Dumitru, amenintari grave la adresa Elenei Marin:"Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune"

Autor: Alice Popescu
Cearta monstru intre Elena Marin si Raluca Dumitru

Raluca Dumitru rabufneste la adresa Elenei Marin pe care o considera prefacuta si chiar trece la amenintari la adresa Faimoasei de la Survivor Romania 2021.

Tensiuni maxime in tabara Faimosilor dupa ce Raluca Dumitru trece la amenintari grave la adresa Elenei Marin. Ce au de impartit cele doua inaintea Jocului pentru Recompensa? Dialogul dintre cele doua Faimoase este mai mult decat graitor si reflecta tensiunile acerbe dintre ele.

Amentitari grave intre Raluca Dumitru si Elena Marin la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Incaierare fara precedent intre Albert Oprea si Sebastian Chitosca pe traseu! De la ce a pornit scandalul intre cei doi concurenti care au ajuns la bataie

Raluca: Iubita mea, vezi cum vorbesti cu mine! Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune, Elena!

Elena: Serios, ce amenintare!

Raluca: Da!

Elena: Sa-mi fie frica sa merg prin Bucuresti, ca sa nu ma bata Raluca!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca: Cred ca joaca rolul foarte bine si pentru mine a luat premiul Oscar!

Daca in tabara Faimosilor, conflictul dintre Elena si Raluca a iesit cel mai mult in evidenta, la Razboinici, toti concurentii s-au saturat de vesnicul razboi intre Albert Oprea si Sorin Puscasu. Bogdan Urucu si Adelina Damian spun ca s-au saturat de aceste sageti otravite dintre cei doi, insa atat Sorin cat si Albert se dezlantuie.

" Sorin il face pe Albert fals."/""Mi se pare ca sunt atat de deep toate discutiile si problemele si frustrarile". 

Albert si Sebastian Chitosca, la un pas de bataie pe traseul de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Starlin, dezvaluiri in exclusivitate despre culisele strategiilor de la Survivor Romania 2021! Ce s-a intamplat de fapt cu Alin Salajean si Albert Oprea de au ajuns marginalizati

Daca Sorin spune despre Razboinic ca l-a facut victima in fata publicului si are numai de castigat, Albert este implicat pe traseu intr-o altercatie cu Sebastian Chitosca. Cei doi aproape sar la bataie daca nu ar fi intervenit Culita Sterp: "Atat Albert, cat  si ea ar trebui sa-mi multumeasca! Eu in principal i-am facut victime, ceea ce acasa prinde foarte mult!"  

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.