Raluca Dumitru aruncă bomba în platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune!" La cine se refera concurenta?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 aug 2022, 07:10

Ce spune Raluca Dumitru despre tinutele unei concurente

Sursa: Captură KANAL D

Se incinge razboiul stilistic si in declaratii la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurentele se dueleaza in replici usturatoare.

Competiția Bravo, ai stil! Celebrities scoate la iveala nu doar abilitățile stilistice ale concurentelor, ci și dispute aprige intre concurente tot pe tema look-urilor cu care vor să îi impresioneze pe jurați. De departe cea care le-a luat mințile juraților a fost nimeni alta decât Raluca Dumitru care a făcut un show de zile mari pe masa unde Maurice Munteanu nu s-a putut abține și a exclamat: "Aoleu, vai de maica-mea! Au, au, pisico!"

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

Raluca Dumitru se dezlantuie la Bravo, ai stil! Celebrities

Nu este prima data când Raluca face spectacol în platoul emisiunii. Recent, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și-a aniversat ziua de naștere și în platoul emisiunii acolo unde Ilinca Vandici împreună cu jurații și celelalte concurente i-au pregătit o surpriza de zile mari cantandu-i La mulți ani, în direct la Știrile Kanal D.

Emoționată și cu lacrimi în ochi, Raluca Dumitru abia a reușit să le mulțumească colegilor ei de platou spunând că este extrem de bucuroasa că face parte din acest proiect.

Însă tot Raluca Dumitru a fost cea care a lansat și câteva replici cu tintă directa fata de una dintre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities: "Am auzit că Silvia Popescu ți-a dat câteva ținute pentru emisiune!" 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lupta se ascute intre concurente, iar Madalina Pamfile izbucnește și ea: "Tu faci niste acuzații. Hai că nu sunt nici proasta și nici tămâie. Mă iei la mișto!"

Se ascute lupta intre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. Ce reprosuri isi aduc

Adina Halas, proaspăt intrata și ea în competiția stilistica a răbufnit: "Asta e bătaie de joc!" Nu

rata o noua ediție "Bravo, ai stil! Celebrities cu adevărat incendiara în aceasta seara de la ora 22:30, numai la Kanal D!

Citeste si: Riri Coco, una dintre cele mai controversate foste concurente Bravo, ai stil! a fost ceruta în căsătorie. Primele imagini cu inelul

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.