Raluca Dumitru, blocată pe Instagram de Anda Adam. Ce s-a intâmplat între cele doua concurente Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 11:45

Ce s-a intamplat intre Anda Adam si Raluca Dumitru?

Sursa: Instagram

Raluca Dumitru este una din noile concurente intrate in competitia Bravo, ai stil! Celebrities, insa a recunoscut ca a urmarit fashion show-ul si si-a facut o parere despre concurente.

Raluca Dumitru a debutat in fashion reality show-ul Bravo, ai stil! Celebrities in urma cu 2 saptamani si pana acum s-a tinut departe de discutiile aprinse si a reusit sa impresioneze si juratii la capitolul tinute. Insa, de cand a intrat pe portile Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca a vorbit verde in fata despre fiecare concurenta din competitie.

Citeste si: Madalina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities, anuntul momentului pe Instagram: "Sunt insarcinata!"

Ce se intampla intre Raluca Dumitru si Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ajunsa la Anda Adam, Raluca Dumitru marturiseste ca:" „Toate fetele sunt ok, dar sunt mai apropiată de Mădălina Pamfile, că o cunosc de foarte mult timp. Viviana Sposub îmi place foarte mult de ea, este o fată foarte mișto.  Și de Anda Adam, dar văd că sunt blocată pe Instagram de Anda.”

Daca cu Viviana Sposub pare ca este pe aceeasi lungime de unda, nu acelasi lucru se poate spune si despre Anda Adam, insa concurenta nu a vrut sa dea mai multe detalii despre acest fapt.

Îmi place foarte mult de ea, este creativă și inventivă și își merită locul în această competiție”, a spus Raluca Dumitru despre Ruxi.

Cât despre Sensy, bruneta a adaugat ca este" o fată foarte mișto, cu bun simț.”  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Prima reacție a Otnielei după ce a părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities: "Au fost situații în care nu am mai fost pusă până acum!"

Raluca Dumitru este pregătită pentru competiția Bravo, ai stil! Celebrities și este convinsă că va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor celor trei jurați: Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Vedeta este convinsă că va face față acestei provocări, având în vedere că este o fire ambițioasă. În plus, Raluca Dumitru a mărturisit că își dorește să ajungă până în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities și că pasiunea ei pentru modă o va ajuta să ajungă în acest punct al competiției.

“Pentru mine, „Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a spus Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021.