Raluca Dumitru își conduce singură afacerea! Detalii exclusive despre business-ul pe care frumoasa vedetă l-a consolidat în timpul pandemiei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 dec 2022, 04:05

Raluc Dumitru, dezvaluiri despre business-ul pe care il conduce

Putina lume stie ca vedeta si fosta concurenta Bravo, ai stil!, Raluca Dumitru, are o afacere de care se ocupa singura.

Raluca Dumitru, una din cele mai elegante prezente feminine de la Bravo, ai stil! Celebrities, si-a lansat propria afacere in urma cu mai bine de doi ani de zile. Nu de putine ori, publicul a observat eleganta cu care de fiecare data a aparut pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities, iar acest lucru se datoreaza exclusiv vedetei care aproape de fiecare data si-a facut propriile tinute in atelierul pe care il detine. 

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub despre George Burcea: "Mă ocup întotdeauna de dezastrul din urma lui"

Cum si-a pus Raluca Dumitru afacerea pe picioare

Ei bine, admiratorii vedetei pot afla faptul ca Raluca se ocupa indeaproape de mai bine de doi ani de o afacere pe care si-o dorea de foarte mult timp pusa pe picioare: "Ideea a venit dintr-o pasiune de a mea.

Sunt innebunita dupa costumele elegante de dama si stiu ca nu exista niciun magazin la noi in Bucuresti unde gasesti numai costume elegante. Am vrut alte modele care nu se gasesc pe piata. Si sexy, si decupate, diferite culori. Mi-am dorit ca cineva sa poarte un costum si fara a pune o camasa pe  dedesubt sau bluza, sa poti sa iei sacoul direct cu un sutien sau pe pielea goala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am aceasta afacere de doi ani de zile.

Poate nu am deschis-o intr-un moment foarte bun, poate am deschis-o cu trei luni inainte de a incepe pandemia si de a avea restrictii si cand s-a inchis totul. Cu toate acestea, am sperat ca o sa faca bine. Multe femei ma descopera. Nu auzisera de mine si sunt foarte incantate ca poarta un costum de la mine. Multe dintre cliente s-au intors si pentru un alt model de costum.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive! Roxana Nemeș a recunoscut care este cel mai mare defect al soțului ei

Raluca Dumitru, dezvaluiri despre business-ul de care se ocupa singura

Raluca a mai dezvaluit faptul ca este singura care se ocupa de afacerea ei, neavand niciun ajutor: "Eu merg dupa materiale, in special in Italia pentru a le alege, eu fac modelele, eu merg la probe, eu ma intalnesc cu clientele.

Eu modific ceva la probe atunci cand este cazul."

La Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca si-a pus amprenta asupra aparitiilor din fiecare editie deoarece mereu a purtat doar ceea ce a considerat ca ii sta si ii vine bine fara a face compromisuri.