Raluca Dumitru, rochie demnă de covorul roșu în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Un singur detaliu a transformat întreaga ținută

Autor: Bianca Hriscu

Raluca Dumitru luptă pentru marele premiu în finala Bravo, ai stil! Celebrities 

Sursa: instagram Raluca Dumitru

În marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, Raluca Dumitru și-a ales o rochie complet diferită de tot ceea ce a purtat până acum în cadrul competiției. Cum arată ținuta vedetei?

Dacă în momentul în care a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” a rămas în zona de confort și a ales ținute care să o reprezinte în totalitate, pe parcursul emisiunii, Raluca Dumitru a decis să abordeze și alte stiluri vestimentare. Ținuta pe care a ales-o pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” este una ieșită din tipare, modelul rochiei fiind unul atipic.

Cum s-a îmbrăcat Raluca Dumitru în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”? Ținuta concurentei, un adevărat spectacol

Dacă alte finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, au mizat pe culori tari pentru a atrage atenția, Raluca Dumitru și-a dorit să iasă în evidență prin modelul rochiei. Vedeta a ales o rochie tip sirenă, din catifea neagră în partea de jos, iar în partea de sus confecționată dintr-un material într-o nunață de auriu metalic. Detaliul care a făcut diferența este reprezentat de o extensie a rochiei, în lateral, în zona taliei.

Acesta aduce un plus de valoare întregii ținute, reușind să o transforme dintr-o rochie aparent banală, într-o ținută spectaculoasă. 

În materie de accesorii, Raluca Dumitru a optat pentru perle. A purtat un colier masiv la baza gâtului, un accesoriu din perle în talie și unul prins în păr, în jurul cocului. Machiajul a fost unul simplu, concurenta dorind să păstreze un echilibru. 

Evident, Raluca Dumitru a fost o adevărată aparițe, având în vedere că ținuta aleasă de ea pentru seara finalei a fost una nonconformistă.

Citeste si: Exclusiv! Raluca Dumitru, adevărul din spatele Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus în legătură cu voturile

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru, una dintre cele 5 finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7 

Raluca Dumitru a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, cu gândul să își depășească limitele și să învețe lucruri noi despre modă și stil. Concurenta a reușit să ajungă până în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acum, totul depinde de votul celor de acasă.

În sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, telespectatorii aleg marea câștigătoare prin SMS la 1206. Pentru ca voturile să fie valide, acestea trebuie trimise doar de pe teritoriul României, prin intermediul rețelelor de telefonie Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil. 

Concurentele pot fi votate trimițând indicativul acestora la 1206, mai exact: Ruxi- indicativ 8, Viviana Sposub-  indicativ 10, Raluca Dumitru- indicativ 7, Bella Santiago indicativ 9, Adina Halas indicativ 3.   

Marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, are loc pe 5 februarie 2022. Câștigătoarea va obține premiul de 100.000 de lei și va fi desemnată cea mai stilată celebritate din România. 

Citeste si: Marea Finală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7: Cum se votează favorita în finala Bravo ai stil 2022

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.