Raluca Dumitru și Ruxi au plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat în timpul competiției: "Am renunțat!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 oct 2022, 00:30

Ruxi si Raluca Dumitru au iesit din platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

O noua editie Bravo, ai stil! Celebrities, noi decizii imprevizibile ale concuentelor din cadrul competitiei.

Sunt cinci luni de când unele concurente au intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, iar oboseala, stresul și nervii întinși la maximum au început să își spună cuvântul. Cea care a a fost încă de la începutul competiției, Ruxi a simțit pe pielea ei ritmul competiției deoarece se afla încă de la început și chiar daca da semne de oboseala, concurenta lupta să își păstreze supremația, însă în Gala Tookyo Glam, tânără a răbufnit în fata juraților spunând că a demonstrat to ce avea de demonstrat și că poate pleca acasă.

Raluca și Maurice Munteanu s-au înfuriat când au avut de-a face cu reacția concurentei explincandu-i totuși că decizia este numai a ei și că absolut toți jurații au fost corecți cu toate fetele din platou.

Citeste si: Ruxi aruncă bomba: "De mâine pot să plec!"Jurații, Bravo, ai stil! Celebrities, indignați de comportamentul concurentei: "Ce vrei, să îți punem o fundă, ia-ți poșeta și pleacă acasă! Să ne simțim noi prost, sau ce?

Ruxi si Raluca Dumitru au parasit platoul Bravo, ai stil! Celebrities

"Daca eram pe drama, făceam crize. Nu sunt pe drama, doar mi-am spus niste păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. Am dreptul să spun că nu mai pot că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință.

Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat că după asta sunt capabila să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!"

În ediția de miercuri Bravo, ai stil! Celebrities, spiritele se încing din nou, însă de aceasta data intre Raluca Dumitru și Viviana Sposub.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Viviana Sposub si Raluca Dumitru, noi replici la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Lacrimi amare în Gala Bravo, ai stil! Celebrities. Tibi Clenci, cu ochii înlăcrimați, iar Ilinca Vandici nu a mai rezistat și și-a șters lacrimile. Ce se întâmplă în platoul competiției

Viviana Sposub: "Nu cred că aici ar trebui să ne vorbim într-un fel și după aia când se închid camerele, să fim altfel"

Reacția Ralucai Dumitru a fost și mai neașteptată atunci când ea și Ruxi s-au luat de brat și au părăsit platoul Bravo, ai stil! Celebrities: "Am renunțat!"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?