Raluca, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata la ce trucuri a recurs tanara!

Author: D.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 16:20

Raluca a fost una dintre cele mai indragite concurente din primul sezon al show-ului "Puterea dragostei".

Raluca a avut un parcurs destul de lung in competitie in primul sezon, undea si-a castigat multi fani de partea ei prin felul ei direct de a se exprima, dar si prin intermediul relatiilor pe care le-a avut in casa "Puterea dragostei".

Cu toate acestea ea nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea la "Puterea dragostei". Cele doua relatii pe care le-a avut, cu Adrian si cu Ricardo, s-au incheiat destul de urat.

De cand a iesit din emisiune, Raluca pare ca a intinerit, mai ales de cand si-a gasit fericirea in bratele lui Origen, noul ei iubit. 

Fanii au observat o serie de schimbari fizice subtile la Raluca. In una dintre pozele recente pe care le-a postat, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" are buzele mai mari decat in mod normal, fiind foarte senzuala.

Dupa doua relatii tumultoase, cea cu Adrian si cea cu Ricardo, Raluca si-a gasit linistea si alinarea in bratele lui Origen. Pentru a se detasa complet de perioada agitata din viata ei, din timpul relatiei sale cu Ricardo aceasta si-a facut o schimbare radicala de look. Acesta si-a pus fatete, iar fizionomia fetei i s-a schimbat total. In plus, Raluca nu s-a oprit aici. Acum ea nu mai are parul pana la umeri, ci si-a pus extensii mai lungi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bogdan Mocanu a aparut plin de VANATAI pe fata! Ce a patit concurentul

Citeste si: Andreea Pirui a renuntat la extensii si arata mai bine ca oricand! Uite cat este de FRUMOASA

Citeste si: Jador arunca bomba: a fost indragostit de Andra! "E Bogdan la mijloc, nu am cum sa fac..." Afla ce dezvaluiri uluitoare face concurentul despre cea pe care a admirat-o la fel de mult ca pe Simina, VINERI, la "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00


De curand, Raluca a realizat o sedinta foto pentru un proiect de promovare, in care a aparut cu o infatisare total schimbata. Iata la ce tip de peruca a apelat tanara: