Raluca Lazarut are 30 de ani si arata ca la 20: "E greu de explicat in cuvinte" . Iata secretul siluetei

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 17 oct 2020, 05:05

Raluca Lazarut, stirista Kanal D, nu se relaxeaza vizionand un film, plimbandu-se prin parc sau lenevind. Vedeta tv prefera sa faca sport, yoga, in mod special.

Raluca Lazarut este adepta sportului pentru ca pur si simplu ii place, si nu pentru a slabi sau a se mentine. Vedeta Kanal D are 30 de ani, o inaltime de 1,70 metri si 52 kilograme, iar greutatea nu i-a dat niciodata batai de cap.

Imi place sportul. Si n-o spun doar ca suna bine. Mi se pare ca e cel mai usor, mai la indemana, mai economic si mai amuzant mod de a-ti modela corpul.

Si mai e ceva, miscarea iti da, cred eu, o energie foarte faina, pe care n-o iei din niciun alt lucru. Merg la o clasa de body pump, la Pilates, la Yoga si la Port de Bras, care e, de fapt, o combinatie de pilates, yoga si dans. Cel mai mult efort il depun la body pump, pentru ca ma ajuta sa-mi dezvolt musculatura si e nevoie sa lucrez cu greutati, iar cea mai buna relaxare o obtin prin exercitiile de yoga, la sfarsitul orei, pe langa senzatia unui stretching reusit, yoga iti ofera o stare de liniste si de impacare
cu tine insuti, care e greu de explicat in cuvinte
”, a declarat stirista Kanal D. 

Pe Raluca Lazarut o puteti urmari in fiecare luni si marti, de la ora 12.30, prezentand Stirile Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?