Raluca Lazarut: "Imi era teama ca o sa par ticnita, pripita sau superficiala"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:18

Raluca Lazarut, noua prezentatoare a Stirilor Kanal D este foarte incantata de faptul ca a intrat in "familia Kanal D". Aceasta si-a exprimat aceasta bucurie pe blogul ei personal.

"Incepand de astazi, am pasit intr-un nou decor profesional, am facut pasul din tot sufletul, cu zambetul pe buze si cu sentimentul ca o sa fie inceputul unei frumoase prietenii...", a scris Raluca Lazarut pe blog.

 

Prezentatoarea Stirilor Kanal D a precizat ca nu a fost o miscare premeditata: "Dupa ce s-a terminat Superbingo aveam alte ganduri, dar inca o data mi s-a dovedit ca viata adevarata e ceea ce se intampla cat tu iti faci planuri".

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Intrebata de o persoana apropiata ei in cat timp s-a hotarat sa faca schimbarea catre Kanal D aceasta a scris: "I-am raspuns ca intr-un timp relativ scurt, adevarul este ca m-am hotarat pe loc, dar mi-era teama ca o

sa par ticnita, pripita sau superficiala"
, a mai punctat Raluca.

 

"Apropos de emotii, cred ca o sa ma cam copleseasca, avand in vedere ca n-am mai prezentat stiri de trei ani, asa ca va astept sa-mi fiti alaturi joi, 24 mai, de la 12.30 la primul meu jurnal al Stirilor Kanal D ". 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.