Raluca Lazarut: "In sifonier am peste 40 de rochii si fiecare dintre ele are o poveste, sunt un atribut al feminitatii"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Raluca Lazarut se declara fanul numarul 1 al rochiilor cand vine vorba de preferintele vestimentare. Prezentatoarea Kanal D recunoaste ca are foarte multe creatii feminine de acest gen in garderoba si spune ca atunci cand poarta rochii se simte cel mai bine.

Raluca Lazarut se declara fanul numarul 1 al rochiilor cand vine vorba de preferintele vestimentare. Prezentatoarea Kanal D recunoaste ca are foarte multe creatii feminine de acest gen in garderoba si spune ca  atunci cand poarta rochii se simte cel mai bine.

“Rochiile sunt un atribut al feminitatii. Imi plac in special cele usoare, vaporoase, care urmaresc linia trupului, fara sa pe anumite parti ale corpului. Intotdeauna am fost adepta echilibrului, in toate aspectele vietii mele.
In copilarie o admiram pe mama cand isi potrivea ultimele detalii ale tinutei inainte sa plece din casa, de la ea am mostenit abilitatea de a alege rochia si culoarea potrivite. In sifonier am peste 40 de rochii si fiecare dintre ele are o poveste.  Unele sunt primate in dar, altele sau sunt cumparate de mine sub impresia unor ganduri, altele au fost purtate la evenimente, intalniri speciale. Fiecare rochie imi aduce aminte de un anumit context si imi creeaza o anumita stare”
, a povestit Raluca Lazarut pentru ring.


 

Taguri: