Raluca Lazarut se pregateste sa devina mamica: "A inceput sa-mi incolteasca instinctual matern"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:31

Raluca Lazarut, prezentatorea Stirilor Kanal D a caordat un interviu pentru ziare.com in care a vorbit despre marea ei pasiunea televiziunea, dar si despre cand se vede in ipostaza de mamica.

"Televiziunea e un drog, iar eu nu vreau sa gasesc antidotul", a declarat ea intr-un interviu acordat Ziare.com. Prezentatoarea stirilor Kanal D locuieste de multi ani in Bucuresti, iar cel mai mult o deranjeaza cersetorii, ea considerand ca acestia formeaza "o industrie extrem de profitabila", a spus Raluca.

 

Va vedeti in postura de reporter?

"Asta a fost primul pas pe care l-am facut catre lumea televiziunii, in timpul facultatii am fost reporter la o televiziune locala din Timisoara, acolo am luat primul interviu, acolo am

pus pentru prima data voce pe un material, acolo am facut prima stire din viata mea. 


A fost o etapa foarte faina, cu multe emotii si satisfactii profesionale, dar nu, n-as mai face asta, pot acum sa-mi folosesc timpul si experienta acumulata pentru alte proiecte pe care pot sa-mi pun amprenta si in care ma regasesc acum. 


Ce nu stie multa lume e ca meseria noastra nu inseamna doar un machiaj, o coafura frumoasa si cititul cursiv de pe prompter, inseamna sa-ti editezi

stirile, sa-ti transformi textele si modul in care te exprimi, incat sa sune natural, firesc si pe intelesul tuturor. 


Job-ul de prezentator nu exclude editii speciale ale stirilor, invitati in platou sau iesirea pe teren la evenimente speciale. Oricat ar suna de sablonistic, televiziunea e un drog, o stiu toti cei care-au incercat-o, iar eu nu vreau sa gasesc antidotul".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

In 2012 spuneati ca nu sunteti pregatita pentru un copil. S-a schimbat ceva?

"Nu pot sa spun ca sunt pregatita, dar am inceput sa ma gandesc la asta, simt ca a inceput sa-mi incolteasca instinctual matern si e un sentiment tare fain, deocamdata ma bucur de el..."

 

Cum va impacati cu paparazzi? Care a fost cel mai neplacut incident legat de acestia?

"Aaa...E

minunat sa ai in permanenta o umbra dupa tine. Adevarul e ca nu ma gandesc niciodata ca ma urmareste cineva, n-am o stare de neliniste, precautie sau nu sunt mult mai atenta la gesturile pe care le fac cand ma stiu intr-un loc public.


Mi s-ar parea bolnavicios sa-mi traiesc viata in functie de ei. Poate asta e si motivul pentru care am aparut mancand, dandu-ma in tobogan, facand grimase la semafor, razand cu gura pana la urechi, nemachiata sau bosumflata.

Nu-mi pasa, sunt mandra ca sunt "vie", ca pot sa ma exprim, sa fiu eu insami, cu pasiuni sau vulnerabilitati, ma simt bine in pielea mea si nu vreau sa ascund asta".

Citeste interviu integral pe ziare.com!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.