Raluca Lazarut va invata cum sa economisti timp si bani la shopping! Afla secretul vedetei

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Raluca Lazarut, frumoasa stirista de la Kanal D, prefera sa-si achizitioneze hainele si incaltamintea doar de pe internet si nu strabate, precum majoritatea femeilor, magazinele din mall-uri!

Vedeta spune ca prin aceasta metoda nu da gres si castiga si foarte mult timp. "Shopping-ul online nu este mai putin savuros decat mersul prin magazine. Pe site-urile de unde imi achizitionez eu cele mai frumoase hainute am posibilitatea sa le vad pe un manechin. In plus, am avantajul ca imi cumpar aceste produse inainte ca ele sa ajunga in magazine. Cumpar din Italia si Marea Birtanie de la cele mai in voga branduri si de ani buni apelez la aceasta metoda si niciodata nu am dat gres.
De fiecare data hainele sau incaltamintea mi se potrivesc si ajung acasa intr-o saptamana. De Craciun primesc si cadouri de fidelitate"
, spune Raluca, incantata.

 

Raluca Lazarut prezinta Stirile Kanal D, in fiecare luni si marti, de la ora 12.30, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

 

Taguri: