Raluca Marina, anunt important pentru toti fanii ei! A tinut ca schimbarea sa se afle si de la ea: "De maine..."

Autor: Bogdan Mihai

Incepand de astazi, show-ul „Puterea dragostei” isi schimba ora de difuzare; partea a II-a, de la 17:00.

Show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, se bucura de aprecierea a sute de mii de romani, editie de editie, drept dovada stau si audientele uriase inregistrate, care au clasat de cele mai multe ori statia pe primul loc in topul audientelor, pe toate targeturile.

Incepand de astazi, 4 februarie, „Puterea dragostei” isi va schimba ora de difuzarea a celei de-a doua parti ale emisiunii.

Astfel, show-ul va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 11:00, si de la ora 17:00. Galele vor fi difuzate in fiecare sambata, de la ora 15:30, la Kanal D.

Si Raluca Marina, una dintre cele mai populare concurente, a tinut sa isi anunte fanii despre aceasta modificare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ora de difuzare a emisiunii "Puterea Dragostei" s-a schimbat. De maine (n.r. luni, 4 februarie) ne vedem de la ora 11:00 iar apoi de la 17:00", a scris Raluca Marina.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.