Raluca, mesaj inedit pentru Ricardo! Iata ce i-a transmis la scurt timp dupa aflarea vestii ca sarmantul tanar va reveni pentru ea, in casa "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2019, 10:54

Raluca este in culmea fericirii de cand a aflat ca Ricardo va reveni in casa "Puterea dragostei" special pentru ea.

Dupa despartirea de Adrian, Raluca a suferit enorm si a reusit cu greu sa se adune si sa mearga mai departe. Aceasta a realizat in cele din urma, dupa indelungate framantari si regrete ca cel care merita intrega ei atentie este nimeni altul decat Ricardo, care a avut curajul sa isi exprime public sentimentele pentru ea, in ciuda comportamentului adoptat de Adrian in toata aceasta perioada. 

 

 

Raluca a avut puterea sa recunoasca faptul ca a sesizat interesul lui Ricardo pentru ea, inca din timpul sederii lui in casa "Puterea dragostei", doar ca atunci nu a avut suficient curaj sa puna capat relatiei cu Adrian, desi simtea ca este una toxica si ca se indreapta spre esec.

 

 

"Nu am somn si m-am gandit sa va scriu! Tin sa ii multumesc lui Ricardo pentru ca a luptat sa vina pentru mine in casa! Din prima clipa cand a intrat in casa mi-a placut foarte tare! Am crezut ca va trece si ca este doar o atractie fizica! Dupa doua luni in care el a incercat sa imi atraga atentia prin toate mijloacele posibile, am sesizat ca acest barbat ma doreste cu adevarat! In sfarsit pot spune ca sunt fericita si respectata! In sfarsit pot sa nu mai imi ascund sentimentele si pot

sa le impartasesc alaturi de voi! Dupa o relatie urata, a iesit soarele si pe strada mea! Sfatul pe care voi trebuie sa il urmati este sa nu va ascundeti niciodata sentimentele! Nu tot timpul avem o a doua sansa!", a scris Raluca.