Raluca Moianu: "M-am simtit mandra ca sunt romanca". Afla unde si-a petrecut vedeta Revelionul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 10:37

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Gaseste-mi familia" a povestit unde si-a petrecut Revelionul, cum s-a simtit in vacanta, dar si cine i-a fost alaturi.

Raluca Moianu a petrecut cateva zile pe partiile de schi in Germania, in Muntii Padurea Neagra (zona Feldberg), alaturi de familie.

Intrebata cum s-a simtit prezentatoarea emisiunii" Gaseste-mi familia" a povestit: “Pot spune ca m-am simtit mandra ca sunt romanca atunci cand am realizat ca omul cel mai respectat din Feldberg, Milo Cotop, este un roman, profesor de schi, cel care pregateste marii campioni de maine ai Germaniei.

Fiica mea a avut norocul sa schieze cu acest maestru si sunt convinsa ca va dori sa mai mearga acolo”, a povestit Raluca

Vedeta Kanal D nu a ratat ocazia sa dea o fuga pana in Elvetia, la Lucerna, pentru ca Mara sa  viziteze Muzeul Trenurilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.