Raluca Munte a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite: "Nu am mai putut să respir...”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 04:45
Raluca Munte, de urgenta la spital
Sursa: Instagram

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a trecut prin momente terifiante. Tânăra a ajung de urgență pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă?

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a lăsat fanii mască după ce a postat în mediul online o fotografie de pe patul de spital. Raluca Munte a făcut dezvăluiri incredibile despre problemele cu care se confruntă.

Raluca Munte a ajuns de urgență pe patul de spital 

Raluca Munte a luat pe toată lumea prin surprindere cu imaginea pe care a postat-o pe contul său de Instagram, în timp ce se afla pe patul de spital cu branula în mână.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut, în urmă cu puțin timp, destăinuiri incredibile despre problemele cu care se confruntă, dar și despre situația nefericită care s-a prods și a ajuns pe mâna medicilor.

Citeste si: Raluca Munte a răbufnit: "Nu aveți inimă și suflet..." Ce a înfuriat-o pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se confruntă cu probleme grave de sănătate 

Bruneta trece prim momente grele, după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Se pare că Raluca Munte se confruntă cu ceva probleme la nivelul gâtului, iar starea sa s-a agravat și a mers de urgență la spital. Experiența trăită la spital a dezamăgit-o complet pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Aceasta a dezvăluit că medicul care se afla de gardă nici nu a consultat-o, ci doar i-a spus că simptomele pe care le are sunt specifice cu cele ale virusului COVID-19.

Deși nu a făcut niciun test care să confirme că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, medicul i-a prescris niște antibiotice, însă durerea în gât persistă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mă simt oribil, dacă mă întrebați cum sunt. M-am dus azi dimineață la urgențe, pentru că mi s-au umflat foarte tare amigdalele, mi s-a umflat rău gâtul, e foarte inflamat. Nu am mai putut să respir și să înghit și, binînețeles, pe lângă faptul că în viața mea nu o să mai mă duc la urgențe, pentru că o doamnă doctoriță de acolo, care m-a consultat, a fost foarte irascibilă.

S-a comportat foarte aiurea cu mine. Nici măcar nu m-a consultat în gât.. Ea, fără să mă consulte, mi-a zis că am COVID.Toate simptomele pe care eu le am sunt de COVID. Cât mi-a luat testul, mi-a făcut o perfuzie.. E ora 7 după-amiază și eu nu am primit rezultatele testului",   a spus Raluca Munte, pe contul său de Instagram.  

Raluca Munte a precizat că s-a vaccinat împotriva virusului Covid și este de părere că nu este vorba de infectarea cu acest virus.

Cel mai tare a deranjat-o că nu a fost tratată așa cum s-ar fi cuvenit.

"Am vaccinul făcut, dar problema este că mă doare gâtul foarte, foarte tare. Nici măcar nu s-a uitat să vadă ce am acolo. Am puroi sau nu am puroi?! Mi-a făcut o perfuzie, mi-a dat antibiotice și du-te acasă", a declarat Raluca Munte. 

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, momentul adevărului: „Noi formăm un cuplu deja...” Ce a dezvăluit despre Ricardo?

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.