Raluca Munte a plecat in Istanbul! Va reveni sau nu la "Puterea dragostei? Iata cu cine a fost surprinsa in avion!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 feb 2020, 16:05
video Foto(5)

Raluca Munte a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea dragostei", in primul sezon.

Dupa mai multe relatii tumultoase, aceasta a decis ca ii este mai bine singura si a inceput sa se ocupe mai mult de ea. Dupa ce si-a anuntat fanii ce masina vrea sa isi cumpere, Raluca si-a marit buzele si nu s-a sfiit sa le arate fanilor.

Raluca Munte, fosta concurenta Puterea dragostei si-a gasit puterea sa le spuna fanilor ei de ce s-a despartit de iubit, tocmai cand pareau cei mai fericiti.

Raluca a recunoscut si ca nu a fost pregatita sa spuna lumii despre despartire pana acum, insa timpul a ajutat-o sa se linisteasca.
Dupa ce a traversat o perioada destul de dificila pe plan personal, Raluca Munte pare ca a depasit momentele de tristete si este din ce in ce mai infloritoare.

De curand, Raluca a publicat pe contul ei de socializare un mesaj ingrijorator.

Aceasta le dezvaluit fanilor sai ca nu s-a simtit prea bine in ultimele zile, insa in prezent are o stare mai buna de sanatate si in plus le pregateste acestora o surpriza.

"M-am intors! Am avut cateva zile in care sanatatea nu a tinut cu mine... Ma simt bine acum si lucrurile merg spre bine! Am sa va pregatesc curand o surpriza! Va iubesc!"

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Gabriel, noul concurent de la "Puterea dragostei", care a venit sa o cucereasca pe Ella! Iata cum a fost surprins tanarul la bordul bolidului sau de lux!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Munte a decis sa le dezvaluie fanilor sai cum a reusit sa slabeasca intr-un timp foarte scurt si sa ajunga la silueta ideala. De curand, Raluca Munte a publicat pe contul ei de socializare cateva filmulete scurte in care isi anunta sustinatorii ca va pleca in Istanbul pentru un proiect, care are oarecum legatura cu "Puterea dragostei".

Citeste si: Gabriel e pus pe fapte mari! A invitat-o pe Ella in camera rosie si vrea o relatie cu ea! Ce i-a spus bruneta

Fosta concurenta de la "Puterea dragostei", din primul sezon, a decis sa le raspunda fanilor la intrebari si chiar le-a promis ca o sa le spuna tot adevarul

Intrebarea care i-a preocupat pe cei mai multi dintre urmaritorii Ralucai Munte a fost de ce s-a despartit de Origen Todoran, cel cu care fosta concurenta Puterea dragostei avusese o relatie si inainte de intrarea in casa dragostei si la care s-a intors dupa ce a parasit Turcia si s-a despartit de Ricardo.

"Cred ca problema a fost la amandoi. Ne dorim cu totul altceva in viitorul nostru. Este vorba de compatibilitate. Ce dorinte aveam eu nu erau si ale lui. Eu imi doream familie si copii, el vrea cariera, asa ca am hotarat de comun acord ca nu putem sta unul langa celalalt.", a spus Raluca.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.