Raluca Munte de la Puterea Dragostei, momentul adevărului: „Noi formăm un cuplu deja...” Ce a dezvăluit despre Ricardo?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 11:40
Raluca Munte și Ricardo, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre legătura dintre ea și Ricardo. Ce se întâmplă între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei?

Raluca Munte și Ricardo au avut o relație în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, acolo unde s-au și cunoscut, însă în cele din urmă au ajuns să se despartă. Acum, Raluca Munte a dezvăluit noi informații despre povestea de iubire dintre ea și Ricardo. Ce precizări a făcut pe contul personal de instagram?

Raluca Munte și Ricardo, din nou un cuplu? Momentul adevărului despre cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

Au format un cuplu la Puterea Dragostei, dar povestea lor de iubire s-a terminat rapid, fiecare intrând într-o altă relație. Dacă Ricardo părea că și-a găsit liniștea lângă Deea, Raluca Munte anunța în urmă cu mai multe luni că are și ea o relație și că este foarte fericită.

Timpul a trecut, iar Ricardo și Deea s-au despărțit, având în vedere că relația celor doi ajunsese într-un punct critic.

La scurt timp s-a aflat că nici Raluca Munte nu mai este într-o relație, astfel că de atunci, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au primit în mod constat întrebări în legătură cu relația lor. Având în vedere că au format un cuplu în trecut, prietenii virtuali s-au așteptat ca Ricardo și Raluca Munte să își mai dea o șansă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 21 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Alexandra și Codruț, despărțire definitivă?

Întrebată dacă s-a împăcat cu Ricardo, Raluca Munte a decis să răspundă la întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii Puterea Dragostei. Fosta concurentă și-a ținut prietenii virtuali pe jar și a dezvăluit că ea și Ricardo au o relație, însă ulterior a precizat că este vorba despre o relație de prietenie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu am vrut să recunoaștem până acum. Acum a venit momentul să vă spun și vouă adevărul. Noi formăm un cuplu deja, de o perioadă de timp, dar un cuplu de prietenie!”, a dezvăluit Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

În ultima perioadă, atât Raluca Munte, cât și Ricardo au făcut glume pe marginea acestui subiect, cei doi sugerând că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste.

În realitate, se pare că pe foștii concurenți de la Puterea Dragostei îi leagă doar o prietenie, totul spre dezamăgirea prietenilor virtuali care și-ar fi dorit să îi vadă împreună.

În prezent, Raluca Munte se află în vacanță alături de familia ei și pentru că are ceva mai mult timp la dispoziție, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut timp și a clarificat acest subiect controversat.

Rămâne de văzut dacă Raluca Munte și Ricardo, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, vor decide să transforme această joacă într-o relație și să formeze din nou un cuplu. 

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!