Raluca Munte, mesaj ingrijorator! "Am avut cateva zile in care sanatatea nu a tinut cu mine..." Iata ce a aparut pe contul de socializare al fostei concurente de la "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 feb 2020, 15:40
video Foto(4)

Raluca Munte a fost una dintre cele mai indragite concurente de la "Puterea dragostei" in primul sezon.

Dupa mai multe relatii tumultoase, aceasta a decis ca ii este mai bine singura si a inceput sa se ocupe mai mult de ea. Dupa ce si-a anuntat fanii ce masina vrea sa isi cumpere, Raluca si-a marit buzele si nu s-a sfiit sa le arate fanilor. 


De curand, Raluca a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite in care apare a fost surprinsa in timp ce se relaxa intr-o cada cu multa spuma, spre incantarea fanilor sai din mediul virtual.

Raluca Munte, fosta concurenta Puterea dragostei si-a gasit puterea sa le spuna fanilor ei de ce s-a despartit de iubit, tocmai cand pareau cei mai fericiti. Raluca a recunoscut si ca nu a fost pregatita sa spuna lumii despre despartire pana acum, insa timpul a ajutat-o sa se linisteasca.


Dupa ce a traversat o perioada destul de dificila pe plan personal, Raluca Munte pare ca a depasit momentele de tristete si este din ce in ce mai infloritoare.

De curand, Raluca a publicat pe contul ei de socializare un mesaj ingrijorator. Aceasta le dezvaluit fanilor sai ca nu s-a simtit prea bine in ultimele zile, insa in prezent are o stare mai buna de sanatate si in plus le pregateste acestora o surpriza.

"M-am intors! Am avut cateva zile in care sanatatea nu a tinut cu mine... Ma simt bine acum si lucrurile merg spre bine! Am sa va pregatesc curand o surpriza! Va iubesc!"

Citeste si: Bogdan Mocanu a spus adevarul despre DESPARTIREA de Andra: ''Unul dintre motivele pentru care...''

Citeste si: Cine sunt fetele de la ''Puterea dragostei'' care au recunoscut ca au facut DRAGOSTE in timpul emisiunii?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fetele de la Puterea dragostei sar pe Mircea, noul concurent. Andreea Oprica l-a speriat rau pe noul venit

Fosta concurenta de la Puterea dragostei sezonul I a decis sa le raspunda fanilor la intrebari si chiar le-a promis ca o sa le spuna tot adevarul

Intrebarea care i-a preocupat pe cei mai multi dintre urmaritorii Ralucai Munte a fost de ce s-a despartit de Origen Todoran, cel cu care fosta concurenta Puterea dragostei avusese o relatie si inainte de intrarea in casa dragostei si

la care s-a intors dupa ce a parasit Turcia si s-a despartit de Ricardo.

"Cred ca problema a fost la amandoi. Ne dorim cu totul altceva in viitorul nostru. Este vorba de compatibilitate. Ce dorinte aveam eu nu erau si ale lui. Eu imi doream familie si copii, el vrea cariera, asa ca am hotarat de comun acord ca nu putem sta unul langa celalalt.", a spus Raluca.


O alta intrebare adresata de urmaritorii Ralucai pe retelele de socializare a fost daca are de gand sa se intoarca la Puterea dragostei.

Raluca a recunoscut ca s-a gandit la acest lucru, insa nu poate lua o decizie pentru ca sentimentele pentru Origen nu au disparut, iar acest lucru nu i-ar putea permite sa faca un cuplu cu vreun baiat.