Raluca Munte s-a fotografiat alături de iubit și a făcut anunțul pe instagram: "După multe piedici..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 aug 2020, 17:42
Raluca Munte și iubitul ei pe terasa unui club de pe litoral
Sursa: Instagram

Raluca Munte este, în sfârșit, fericită. După o lungă perioadă în care a fost în căutarea sufletului pereche, acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei iubește din nou.

După ce și-a căutat marea iubire la Puterea Dragostei, Raluca Munte s-a întors acasă și o lungă perioadă de timp a preferat să păstreze discreția și să nu își mai expună atât de mult viața personală. Acesta este motivul pentru care, prietenii virtuali au fost surprinși atunci când Raluca Munte s-a afișat alături de noul iubit.

Ce anunț a făcut Raluca Munte pe instagram? 

Raluca Munte iubește din nou și este mai fericită ca niciodată, lucru care este vizibil cu ochiul liber. Dacă până acum a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor pe noul ei iubit, acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu se mai ferește și postează tot mai des fotografii alături de cel care a cucerit-o.

Raluca Munte și actualul ei iubit se potrivesc de minune  și din fotografiile pe care fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a făcut publice se pare că cei doi au o mulțime de preocupări comune.

Tânărul este agent imobiliar, astfel că nu ar fi exclus ca tocmai jobul să îi fi adus pe cei doi împreună, având în vedere că și Raluca Munte are aceeași meserie. În plus, iubitul Ralucăi Munte este și el pasionat de sport și are un stil de viață sănătos, acesta fiind încă un lucru pe care cei doi îl au în comun.

Citeste si: Raluca Munte, fără sutien. Imaginile cu ea au ajuns pe instagram

Recent, Raluca Munte a postat o fotografie alături de iubitul ei, iar în descriere a scris un mesaj care este o dovadă în plus a faptului că este mai fericită ca niciodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Întodeauna fericirea se dobândește după multe piedici.", a scris Raluca Munte pe instagram.

Citeste si: Raluca Munte este însărcinată? Imaginea cu burtica de gravidă: "Cine va fi mămică?"

Astfel, după ce a trecut prin mai multe dezamăgiri și a suferit mult din dragoste, acum, Raluca Munte și-a găsit liniștea și nu ar fi exclus ca aceasta și iubitul ei să facă pasul cel mare în viitorul apropiat, având în vedere că se completează reciproc, iar sentimentele dintre ei sunt foarte puternice. 

Citeste si: Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre iubitul ei. Pe ce a cheltuit bruneta o avere: ”A costat 25.000 de euro”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.