Raluca Munte si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei"! Cu ce scop s-a intors Raluca in emisiune? Cum a decurs reintalnirea sa cu Livian, dupa schimbul de replici acide lansate in mediul online!

Author: D.I.

Raluca Munte a revenit in casa "Puterea dragostei" si a facut furori printre noii concurenti!

Raluca este singura dupa ce relatia cu fostul ei iubit nu a tinut foarte mult. Raluca s-a intors in Turcia, in vizita, dar se pare ca este tot cu gandul la Ricardo.
Aceasta a postat cateva imagini cu ea, din vacanta lor in Grecia. Raluca si Ricardo au plecat in Grecia imediat dupa ce au iesit din emisiunea ''Puterea dragostei'' si s-au departit dupa ce li s-a terminat vacanta. 

Citeste si: E dovada clara ca Livian nu a renuntat la Bianca! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentei! Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, in casa "Puterea dragostei"!

Citeste si: Incredibil cum arata mama lui Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanarul de la cea mai importanta femeie din viata sa!

Astazi, Raluca si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei", pentru a-si cauta din nou jumatatea. Intrebata de baieti daca a revenit in emisiune pentru cineva anume, Raluca le-a raspuns ca nu a venit pentru nimeni. Dupa ce a facut cunostinta cu toti baietii si a incercat sa le raspunda punctual la intrebari, Raluca a deschis un subiect extrem de sensibil, fata de Livian, caruia i-a facut mai multe reprosuri.

Iata cum a reactionat concurentul:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce mesaj a postat Ligi dupa despartirea de Philip: ''Unei regine nu ii este teama...''

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", imagine inedita din copilarie! "Copil nesuferit si rau de mic!" Iata cum arata concurenta cand avea doar cativa ani!