Raluca Pastramă a spus adevărul despre relația cu Pepe. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: "Erau zile când nu mâncam deloc"

Autor: Marina Ionescu
Cum a trecut Raluca Pascu peste divorțul de Pepe!
Sursa: Facebook

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a vorbit, pentru prima oară, despre perioada dificilă prin care a trecut după despărțire.

Raluca Pastramă și Pepe și-au spus adio în urmă cu câteva luni, iar acum tânăra mămică a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat după divorț.

Citeste si: Raluca Pastramă a dat cărțile pe față! Bruneta a dezvăluit totul despre noua relație amoroasă

Raluca Pascu a suferit mult după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă a povestit despre cât de greu îi este să fie un părinte bun, pentru copiii săi, în condițiile în care se confruntă cu numeroase probleme zilnice.

Mai mult, fosta soție a lui Pepe a vorbit despre perioada de după divorț și despre eforturile pe care le-a făcut ca să-și revină și să recâștige echilibrul interior. 

Citeste si: Raluca Pastramă și-a deschis sufletul și a spus tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Au fost ani întregi în care...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„E greu să fii un părinte bun pentru că ceea ce se întâmplă în viață, zi de zi, te afectează foarte tare. Și de aceea, când ajungi acasă ești atât de încărcat emotional încât nu mai reușești să oferi tot ce ți-ai dori copiilor. Este mai greu în perioada aceasta pentru că nu am reușit să mă liniștesc pe deplin.   Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească.

Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.”, a spus Raluca Pascu.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Raluca Pascu a susținut că „atât a fost să fie”.

Mai mult, bruneta a mprturisit că nu crede că Pepe ar regreta-o, ci mai mult ar regreta situația în care s-au regăsit amândoi. Deși s-au iubit timp de ani buni, povestea lor de dragoste s-a încheiat și este de părere că așa a fost să fie . 

Citeste si: Gestul pentru care Raluca Pastramă a fost aspru criticată. Ce au observat prietenii virtuali după ce a postat pe instagram o fotografie cu fiica ei?

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.”,

a mai spus Raluca Pascu.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.