Raluca Pastramă, despre divorțul de Ibrahim Ibru! De ce a luat fosta soție a lui Pepe această decizie

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 dec 2023, 14:39

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează

Sursa: Facebook

Raluca pastramă a luat o decizie foarte importantă, aceasta a hotărât să se despartă de actualul soț. Cei doi s-ar fi sparat, de fapt, cu mult timp în urmă.

Raluca Pastramă, fosta soție a celebrului cântăreț Pepe, nu mai formează de ceva timp un cuplu cu Ibrahim Ibru, iar în final au decis, de comun acord, să divorțeze legal.

Raluca Pastramă divorțează de Ibrahim Ibru 

Femeia a declarat că despărțirea de soțul ei nu a avut loc recent, ci de aproape un an de zile.

Aceștia s-au separat, de fapt, la începutul acestui an, prin ianuarie-februarie. De atunci, cei doi s-au văzut și au ținut legătura strict pentru copilul pe care îl au împreună, în rest, pentru nimic mai mult.

„În primul rând eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!”,  a

dezvăluit Raluca pentru Spynews.ro.

Deși nu s-au despărțit în mod legal, prin divorț, această procedură urmează să se întâmple cât mai curând, cei doi depunând deja actele în acest sens.

„Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scăzută, amândoi am avut treabă și aia a fost.

Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”,  a mai spus vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul. Detaliul care a ieșit la iveală imediat după ce s-au căsătorit

Raluca Pastramă nu mai vrea să fie o persoană publică

Aceasta nu ar mai fi avut legătură cu presa de aproximativ trei ani de zile, divorțul de actualul soț aducând-o, acum, pe primele pagini.

Însă, aceasta nu a fost deranjată de faptul că viața ei nu a mai fost expusă public de mult timp, întrucât, oricum, dorește să se retragă din atenția oamenilor.

„Eu am considerat că nu am de ce să dau explicații nimănui în presă pentru că eu nu sunt artist, nu cânt, nu dansez, nu prestez, nu fac nimic care să mulțumească publicul, așa că am preferat ca viața mea să rămână una privată.

Eu nu am de ce să-mi mai afișez viața mea publică, nici măcar pe internet. Eu m-am retras din viața publică de când m-am despărțit de Pepe”,  a adăugat Raluca Pastramă, conform sursei citate.

Citește și: „Nu suport să fiu înșelat”. Pepe recunoaște că piesele sale sunt inspirate de femeile din viața lui