Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, actuala lui soție: „El pleca la cântări și ea dormea cu mine în pat”. Familia artistului ar fi știut totul

Autor: Diana Ghita

Pepe și Yasmine ar fi avut o relație înainte de divorțul lui de Raluca Pastramă

Sursa: Facebook

Raluca Pastramă și Pepe, odată un cuplu apreciat în lumea mondenă, au ajuns într-o situație tensionată după divorțul lor. După aproape un deceniu de căsnicie, conflictul dintre cei doi continuă. Cei doi se judecă pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

Recent, Raluca Pastramă a inițiat un nou proces și a solicitat schimbarea domiciliului fetelor. Ea dorește ca acestea să locuiască alternativ, câte o săptămână la ea și una la tatăl lor, Pepe. Pe lângă disputa legală, cei doi se confruntă și pe plan public, centrat pe faptul că artistul ar fi înșelat-o pe Raluca Pastramă cu Yasmine Ody.

Ce acuzații îi aduce Raluca Pastramă lui Pepe

Raluca Pastramă a adus mai multe acuzații la adresa fostului soț. Ea a susținut că Pepe ar fi consumat substanțe interzise, o acuzație pe care acesta a respins-o vehement. Mai mult, Pepe a ripostat prin publicarea unui videoclip compromițător despre brunetă, ceea ce a alimentat și mai mult conflictul dintre cei doi.

Un alt aspect al scandalului îl reprezintă acuzațiile de infidelitate. Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe că ar fi avut o relație cu Yasmine Ody, actuala sa soție, încă din perioada în care era căsătorit cu Raluca.

Ea a declarat că Yasmine îi era prietenă apropiată, atât ei, cât și familiei lui Pepe. Aceste acuzații au fost făcute publice în cadrul unei emisiuni televizate, unde Raluca a vorbit deschis despre motivele care au dus la destrămarea mariajului lor.

Citește și: Raluca Pastramă, replică în scandalul cu fostul său soț, Pepe, la Follow us!: "Mă sperie foarte tare..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Raluca a subliniat că relația cu Pepe a fost afectată de neînțelegeri constante, dintre care multe au fost cauzate de lipsa de acceptare din partea familiei artistului. Potrivit declarațiilor brunetei, tensiunile dintre ea și familia lui Pepe au contribuit semnificativ la problemele din căsnicia lor.

„Fata aceea mie mi-a fost prietenă. Ea a fost prietenă cu noi ani de zile. Ea venea cu bărbatul ei la noi în casă, adică el se împrietenise cu bărbatul ei.

Îl machia pe el. Ea a dormit cu mine în pat. Pepe pleca la cântări și ea dormea cu mine în pat.  Ea a fost foarte prietenă cu mine, și nu doar cu mine, cu toată familia lui. Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinainte. Ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru. El a mers la sigur, dar asta este o altă discuție”,
a povestit Raluca Pastramă în respectiva emisiune TV.

De cât timp se cunosc Pepe și Yasmine Ody 

În prezent, Pepe și Yasmine trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi s-au cunoscut de mulți ani, întrucât au fost vecini, iar diferența de vârstă de 15 ani dintre ei nu pare să fi fost un obstacol. De curând, au devenit părinți ai unui băiețel, pe care l-au numit Pepe Jr.

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre filmulețele indecente. Ce spune aceasta despre “complotul” dintre Pepe și Ibraim, ambii foștii ei soți

„15 ani. Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta.(...) „O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă”,  a declarat Pepe, potrivit Playtech.