Raluca Pastrama, marturisiri neasteptate despre o noua relatie de dragoste! "Da, am 30 de ani si sunt inca tanara!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2021, 14:01

Raluca Pastrama, a vorbit deschis si sincer despre o posibila iubire in viata sa, dupa despartirea de Pepe.

Vestea despre divortul lui Pepe de Raluca Pastrama a cutremurat showbiz-ul autohton anul trecut. Desi multi dintre sustinatorii lor isi doreau ca Pepe si Raluca sa se impace si sa continue ca o familie unita alaturi de fetitele lor, Rosa Alexandra si Maria, nu s-a intamplat acest lucru, iar cei doi au divortat la notar, dupa 8 ani de casnicie.

Raluca Pastrama a facut cateva dezvaluiri inedite despre viata sa, dupa divortul de Pepe!

De cand s-a aflat in presa ca Pepe si Raluca divorteaza, au aparut multe ipoteze care ar fi dus la despartirea lor definitiva: pe de o parte s-a speculat faptul ca Raluca l-ar fi inselat pe Pepe, pe de alta parte, s-a vorbit si despre faptul ca celebrul artist ar fi avut un comportament violent cu Raluca.

De curand, Raluca a acordat un interviu pentru playtech.ro, in cadrul caruia si-a dorit sa lamureasca cateva aspecte despre viata sa personala dupa divortul de Pepe.

Aceasta s-a arata destul de indignata de faptul ca in presa au aparut tot felul de povesti neadevarate despre ea si atunci a decis ca este momentul potrivit pentru a clarifica lucrurile si pentru ca toata lumea sa afle care sunt planurile sale.

"Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în

primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult", a spus Raluca Pastrama.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata daca se gandeste sa isi refaca viata alaturi de un alt barbat in viitor, Raluca Pastrama a marturisit ca deocamdata prioritatile principale ale sale in prezent sunt cele doua fiice, carora are de gand sa se dedice trup si suflet.

"Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor.

Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea", a mai spus Raluca Pastrama, potrivit playtech.ro

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial! Ce s-a întâmplat la notar: "Nu e așa simplu!"

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj important pentru Pepe! "Copiii mei sunt motivul pentru care vreau..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.