Raluca Pastramă, mesaj important pentru Pepe! "Copiii mei sunt motivul pentru care vreau..."

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 dec 2020, 13:09
Raluca Pastramă mesaj pentru Pepe si fetiţele sale

Divorţul dintre Raluca Pastramă şi Pepe a şocat o lume întreagă, nimeni n-ar fi crezut că relaţia lor nu mai funcţionează.

Divorţul anului scoate la iveală detalii interesante din relaţia lui Pepe cu Raluca Pastramă. Deşi fanii artistului speră la o împăcare, bruneta i-a transmis lui Pepe un mesaj incredibil.

Mai este cale de împăcare între Pepe şi Raluca Pastramă

Fanii cuplului sunt curioşi dacă mai există cale de împăcare, încă de la aflarea veştii că cei doi s-au separat.

Raluca Pastramă i-a transmis artistului un mesaj important pe reţelele de socializare, ce are legatură cu fetiţele lor, dar şi cu modul în care vor decurge lucurile între ei,

de acum înainte.

Ce le-a transmis Raluca Pastramă fetiţelor sale

Raluca Pastramă le-a făcut fetiţelor sale cea mai frumoasă declaraţie de iubire, prin intermediul mesajului pe care l-a postat în social media, bruneta le-a dat de înţeles tuturor că ele rămân marea ei dragoste şi că nu există cale de împăcare între ea şi Pepe.

Citeste si: Imagini in premiera cu Pepe si Oana! De ce s-au intalnit cei doi

Pepe o ameninţă pe Raluca cu judecata ţigănească. I-a cerut despăgubiri urişase, pentru infidelitate!

Divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă trece la un alt nivel. Artistul vrea să apeleze la judecata ţigănească pentru a se răzbuna pe fosta lui soţie, pentru infidelitate.

În situaţia în care cei doi soţi îşi vor regla conturile în faţa unui tribunal ţigănesc, pedepsele pe care le-ar putea primi sunt sume în bani, pe care învingătorul le primeşte despăgubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Legile staborului diferă de cele ale unui tribunal obişnuit, uneori se poate ajunge chiar la pedeapsă fizică.

De asemenea, Raluca infirmă existenţa unui iubit şi consideră ideea unei judecăţi în faţa staborului complet nepotrivită.

"Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a declarat Raluca Pastramă.

Comunităţile de rromi se ghidează după reguli stricte, ce se bazează pe legile staborului. Cei care ajung să fie judecaţi în faţa divanului ţigănesc nu se pot abate de la reguli, precum cele zece porunci creştine.

Citeste si: Șoc în divorțul anului: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă! "I-a dat în plină stradă"