Raluca se intoarce in sezonul 2 ''Puterea dragostei''? Fanii au vazut detaliul care a dat-o de GOL

Autor: O.P.

De cand a iesit din casa ''Puterea dragostei'' fanii Ralucai sunt atenti la fiecare detaliu din viata acesteia.

Recent, aceasta a postat cateva imagini cu ea, cu un rucsac in spate, in timp ce se indrepta spre ceea ce parea o fi o imbarcare. Fanii ei au presupus imediat ca aceasta merge in Turcia si sa ca se intoarce in sezonul 2 ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Culita Sterp se intoarce in Turcia! A facut anuntul ACUM despre fratele sau Iancu, Bianca si Roxana: ''Merg in Turcia sa...''

De fapt, Raluca a spus de nenumarate ori pe retelele de socializare ca nu isi doreste sa se mai intoarca in emisiune si ca este fericita cu iubitul ei. 

Citeste si: FOTOGRAFIE SOCANTA! Culita Sterp si Roxana, impreuna in PAT! Imaginea care face inconjurul internetului!

Iata imaginile care au pus oamenii pe jar: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Puterea Dragostei” este unul dintre cele mai iubite formate TV din Romania, fiind urmarita de milioane de telespectatori, in fiecare editie difuzata, si care a creat o puternica comunitate online.

"Sunt foarte fericita ca incheiem curand primul sezon al emisiunii si ca vom da startul pentru cel de-al doilea. Ne pregatim intens. Sunt bucuroasa cand vad ca emisiunea se bucura de un succes urias si ca participantii care se afla in casa <Puterea Dragostei> fac tot posibilul pentru a-si gasi sufletul pereche", spune Andreea Mantea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.