Raluca si Adrian, de la exataz la agonie! Iata ce scandal a izbucnit intre cei doi indragostiti, de la "Puterea dragostei"! "M-ai desfigurat! Uite ce umflata mi-e fata!" Totul a pornit dintr-o joaca!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2019, 16:35

Raluca si Adrian au ajuns din nou sa se certe.

In vreme ce concurentii din casa "Puterea dragostei" se jucau, Adrian a scapat un obiect dur, care a lovit-o in cap chiar pe iubita lui, Raluca. 

Momentul a luat o intorsatura dramatica, deoarece Raluca a ripostat si i-a reprosat lui Adrian ca are un comportament infantil si de asta nu este atent cu cei din jurul sau.

"Dispari! Nu ma atinge! Bai, omule, nu m-atinge! Te rog, lasa-ma, nu veni dupa mine! M-ai desfigurat, ma doare de nu mai pot! Nu mai fa glume d-astea!", a zis Raluca.

Pe de alta parte, Adrian a incercat sa o impace pe Raluca, explicandu-i ca totul s-a petrecut din greseala, nefiind nimic premeditat.

 

"N-am vrut sa-ti fac nimic! Ma jur pe viata mea ca nu am vrut! Am vrut sa arunc facaletul drept in sus si nu am vazut ca aveam ochelarii pe ochi, si nu am vazut cand trebuia sa-l prind si l-am prins asa cu palma!", a replicat disperat Adrian.