Raluca și Denisa, surorile "Bambi", vin duminica aceasta la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D! “Am venit (…) să vă luăm toate premiile!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 aug 2021, 00:06
roata norocului la Kanal D Foto(6)
Raluca si Denisa Tanase vin in platoul Roata Norocului
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție “Roata Norocului”, intră în casele milioanelor de telespectatori în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt gata să împartă, și în această ediție, premii numeroase, o mașină nou-nouță, 10.000 de lei cash, dar și produse electronice și electrocasnice, concurenților și să ne ofere un show de zile mari, plin de distracție și bună-dispoziție.

Ce veti urmari in aceasta seara, la Roata Norocului, de la ora 20:00!

Raluca și Denisa Tănase, trupa ”Bambi”, sunt vedetele invitate ale acestei ediții, îndrăgitele artiste acceptând provocarea “Roata Norocului”, din dorința de a ajuta o familie aflată în dificultate. 

“Am venit, în această seară, să vă luăm toate premiile și să facem această familie fericită”,  au spus, la unison, Raluca și Denisa.

”Doamna Cecilia, vom lupta cu toată puterea, concentrarea și energia noastră că să câștigăm toate premiile”  le-a transmis Denisa membrilor familiei nevoiașe, înaintea începerii concursului.

“Sari de douăzeci de ori în trambulină cu o tavă plină de făină în brațe!”, acesta este una dintre sarcinile pe care unul dintre invitații în platou va trebui

să o ducă la îndeplinire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici Raluca și Denisa nu au fost <ocolite> de pedeapsa marca ”Roata Norocului”, iar ceea ce a ieșit, în acele momente, a dus distracția la cote maxime.

Nu ratați, în această seară de la ora 20:00, o nouă ediție incendiară a celei mai îndrăgite emisiunii concurs, “Roata Norocului”, prezentată de  Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D!

Citeste si: Surorile Bambi, Raluca si Denisa, vin la "Roata Norocului", duminica, 22 august, intr-o editie incendiara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Oana Radu și Cătălin Dobrescu, echipa "de șoc", la “Roata Norocului”